Erik Bojničan Kultúra

Víkendové podujatia v Hlohovci a okolí: 3 zaujímavé tipy, kam si vyraziť

Prvý víkendový deň už odštartoval. Zrelaxovať môžete aj na zaujímavých podujatiach, ktoré sú na pláne v Hlohovci. Toto sú naše tri tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v Hlohovci a okolí: 3 zaujímavé tipy, kam si vyraziť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Leopoldovské hody

30. a 31. júla, Leopoldov

Prelom prázdninových mesiacov v našom regióne tradične patrí Leopldovským hodom. Výborná atmosféra, dobroty od výmyslu sveta, rôzne vystúpenia a zábava sú každoročne lákadlá pre mnohých. Počas soboty a nedele nebudú chýbať ani tradiční remeselníci či výstava bábik. Aby vám nič neuniklo, naštudujte si kompletný program hodov.

Koncert: Oldrockers

30. júl 20:30, Piváreň Pod smrekom

Letných koncertov nie je nikdy dosť, na tom sa zrejme zhodnú mnohí. Práve jeden taký sa chystá v našom meste. Hlohovecká kapela Oldrockers, ktorá pôsobí na scéne už niekoľko rokov zahrá počas sobotného večera v Pivárni Pod Smrekom

Kino: Marťan

31. júl 20:00, Kino Úsmev

Astronaut Mark počas misie na Mars skoro zahynul v prašnej búrke. Posádka planétu opustila, lebo si myslia že je mŕtvy. Ale Mark prežil a ocitne sa tak omylom sám na nepriateľskej planéte. K dispozícii má len málo zásob a tak musí využívať svoj dôvtip a technické znalosti, aby prežil, ale taktiež našiel spôsob, ako vyslať signál na Zem, že je nažive. V okamžiku, kedy sa mu to podarí, začne NASA a medzinárodný tým vedcov neúnavne pracovať, aby ho dostali domov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM