Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina: Prichádza trhák Expendables 2

Čaká vás víkend plný napätia. V piatok ho odštartuje film podľa skutočnej udalosti, J. Edgar. Tešiť sa môžete aj na nacistickú inváziu z Mesiaca. A nakoniec pokračovanie skvelých The Expendables 2.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová pozvánka do kina: Prichádza trhák Expendables 2
Foto: Zuzana Jakubičková

J. Edgar

piatok 19. októbra o 17:30 a 20:oo h
137 min./ Vstupné : 2,30 € / Uvádza Continental/ MP od 15 r.
USA/ČT

J. Edgar Hoover založil v roku 1935 FBI (Federálny úrad pre vyšetrovanie ) a súčasne bol i jeho riaditeľom až do svojej smrti. Bol to svojim spôsobom i najmocnejší muž v USA. Za svojho života bojoval s najrôznejšími druhy organizovaného zločinu a tiež bol známy pre svoje sexuálne škandály. Toto rozprávanie Vám odhalí to čo ste chceli vedieť a samozrejme aj nechceli vedieť. Je to na Vás, ako to celé budete vnímať.

Pinocchio 3000

sobota 20., nedeľa 21. októbra o 16:00 h
80 min. / Vstupné : 2,00 €/ Uvádza Magic Box/ MP
Kanada / Francúzsko / Španielsko /ČD

Všetci určite poznáte starý príbeh Gepetta a jeho syna – dreveného človiečika Pinocchia, ktorý sa túžil stať ľudskou bytosťou. A tiež aj to, že pri každom klamstve sa mu predĺžil nos. No a tu sa nám ukáže nový Pinocchio – už nie drevený ale novodobý z kovu a tlačených spojov. Aj tohto Pinocchia je túžba taká istá. Stať sa človekom. Má od dobrej víly Cyberiny sľúbené, že sa im stane vtedy, keď rozozná dobré od zlého. No a tak chudák Pinocchio vo svojej neskúsenosti pácha viac škody ako úžitku. Treba sa prísť pozrieť na animovanú rozprávku ako to celé dopadne.

Iron Sky

sobota 20., nedeľa 21. októbra o 18:00 h
93 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Film Europe/ MP od 15 r.
Fínsko, Nemecko, Austrália/ČT

Prichádzame v mieri ! V posledných chvíľach 2. svetovej vojny sa tajný nacistický program vyhol deštrukcii a ukryl sa na odvrátenej strane Mesiaca. Počas sedemdesiatich rokov prísneho utajovania nacisti zostrojili gigantickú vesmírnu pevnosť s masívnou armádou lietajúcich tanierov. Keď americký kozmonaut pristane so svojím lunárnym modulom blízko tajnej nacistickej základne – mesačný Fűhrer sa rozhodne, že žiarivý moment ovládnutia Zeme nastal. Film je len pre silných a chápavých.

The Expendables 2

sobota 20., nedeľa 21. októbra o 20:00 h
103 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Bonton Film/ MP od 15 r.
USA/ČT

Ako za mlada ! Najväčší akční hrdinovia sveta sa vracajú spoločne na filmové plátno. Tentoraz sú vyzbrojení nielen ničivou muníciou, ale aj posilou v podobe ďalších hviezdnych mien. Predstaví sa nám stará známa banda „ Expendalles “ Sylvester Stalone, Jason Statham, Jet Li, Bruce Willis, Arnold Swarzenegger, A pretože na taký akčný ohňostroj nebudú sami stačiť, zaslúžilého dôchodku sa musel vzdať aj Chuck Norris a Jean – Claude Van Damme. Diváci sa majú ozaj na čo tešiť.

Ukážky filmov 19.-21. október 2012
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM