Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Tento víkend sa môžete tešiť na divoký thriller Shoot´em up, ktorý vás chytí svojím čiernym humorom. Pre deti je prichystané tretie pokračovanie detskej komédie Alvin a Chipmunkovia. Nakoniec film o splnenom sne malého chlapca, Ted.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...
Foto: Zuzana Jakubičková

Shoot ´em up (USA/ČD) [color=#0000ff] piatok 5. októbra o 18:00 a 20:oo h[/color] 86 min./ Vstupné : 2,30 € / Uvádza Continental/ MP od 15 r.

Nemá meno, nemá minulosť, nemá čo stratiť! Divoký thriller plný čierneho humoru, prinášajúci po celý čas akčnej zábavy, ktorá začne ešte pred úvodnými titulkami a do úplného konca nepoľaví. Pán Smith je najnaštvanejší „drsňák“ na svete, krásna prostitútka a maniak zabiják v smrtiacej hre na mačku a myš.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/qJo­OQhxOJ_I [/youtube]

Alvin a Chipmunkovia 3 (USA/ČD) [color=#0000ff] sobota 6., nedeľa 7. októbra o 16:00 h[/color] 87 min. / Vstupné : 2,00 €/ Uvádza Bonton Film/ MP

Tento raz si naši starí známi vyrážajú užiť prázdniny na luxusnú výletnú loď, ktorú svojím vyvádzaním behom chvíle obrátia naruby. Páchajú na parníku jednu “vylomeninu“ za druhú a spestrujú tak prázdniny všetkým pasažierom. Nuž čo, vlastne treba prísť sa pozrieť ako to dopadne.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/zscBJ1FH­Z9o [/youtube]

Ted (USA/ČT) [color=#0000ff] sobota 6., nedeľa 7. októbra o 18:00 a 20:00 h[/color] 90 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Bonton Film / MP od 15 r.

Každý máme v sebe svojho macíka … Malý chlapec – samotár, si jeden večer zaželá, aby sa jeho „MACÍK“ premenil na živého tvora. Želanie sa stalo skutočnosťou. A odvtedy sa životom predierajú spolu, bok po boku. Z Teda sa stáva mediálna hviezda. Zatiaľ čo John dospieva a nachádza si svoju prvú lásku. No a tu sa musí rozhodnúť, či dospeje, alebo sa bude stále flákať s Tedom.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/f-Kw5NJepIw [/youtube]

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM