Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Od štvrtka sa môžte tešiť na veselých kamarátov, ktorý sa budú preháňať po európskych veľkomestách. Priaznivci sci-fi filmov si určite vychutnajú akčný film, ktorému nechýba dávka napätia a humoru. Pre tých drsnejších je tu poľský film o súčasnom var

Madagascar 3 (USA/SD) [color=#0000ff] štvrtok 26., piatok 27. júla o 18:00 h a sobota 28., nedeľa 29. júla o 16:oo h[/color] 90 min./ Vstupné : 2,50 € / Uvádza Tatra Film/ MP

A je tu animovaná komédia pre všetkých. Naši hrdinovia sa nám objavia v celkom novom prostredí s novými hrdinami. Budú sa preháňať po európskych veľkomestách. Postaví sa proti ním najväčší nepriateľ.Určite Vás čaká viac ako ste očakávali a to si predsa Vy nemôžete nechať ujsť.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/XZP1y­QoWOg8 [/youtube]

Útek z MS – 1 (VB/ČT) [color=#0000ff]­štvrtok 26., piatok 27. júla o 20:oo h[/color] 95 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Magic Box/ MP od 15 r.

Utiecť odtiaľ je nemožné. Dostať sa tam je šialenstvo. Predstavujeme Vám britský akčný sci-fi film – príbeh, ktorému nechýba veľká dávka napätia a humoru. Ľudstvo našlo spôsob, ako ochrániť svet pred zločincami. Ti najhorší z najhorších sú držaní na mieste z ktorého niet úniku. Mimo Zemi, uprostred hlbokého vesmíru.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/CPjU­cYtdmo4 [/youtube]

Lurdy (Francúzsko, Nemecko, Rakúsko/ČT) [color=#0000ff]­sobota 28., nedeľa 29. júla o 18:oo h[/color] 96 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Film Europe/ MP od 15 r.

Film ocenený 4 cenami na festivale v Benátkach a hlavná predstaviteľka získala Európsku filmovú cenu za Najlepší herecký výkon Film Lurdy je príbehom chorí ľudia prichádzajú na toto posvätné miesto s vierou, že získajú svoje zdravie späť, pretože toto je posvätné miesto a je považované za miesto zázrakov, nádeje, pokoja a uzdravenia pre mnohých zúfalých a umierajúcich ľudí. Ale cesty božie sú nevyspytateľne a nádej, ktorá je blízko smrti sa môže naplniť.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/QZxL1×N6­npk [/youtube]

Ahoj! Ako sa máš! (RO/ČT) [color=#0000ff]­sobota 28. júla o 20:oo h[/color] 105 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Film Europe/ MP od 15 r.

Protagonisticky brilantne vystavaného a neobyčajne duchaplného príbehu sú manželia Gabriel a Gabriela. Z ich dvadsaťročného manželstva sa postupne vytratilo iskrenie. Podľahli obaja kúzli internetového chatovania. Po niekoľkých nociach strávených online komunikáciou s cudzincom – obaja sa zamilujú. No vevedia, je však v podstate komunikovali jeden s druhým. Virtuálny svet je príťažlivý, ale skutočné stretnutie milencov je na spadnutie. Ako to bude pokračovať ???
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/khi­anOlRWwY [/youtube]

Krst (PL/ČT) [color=#0000ff]­nedeľa 29. júla o 20:oo h[/color] 86 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Film Europe/ MP od 15 r.

Drsný, avšak veľmi ľudský príbeh súčasného varšavského podsvetia, kde vládne zákon ulica a najsilnejšieho gangu. Dráma, ktorá čaká na Vás. Dvaja priatelia, rovnaké túžby, no nie obom sa to podarí rovnako. Michal žije v luxusnom dome, má krásnu manželku a novonarodeného syna. Janek prichádza z vojny, aby sa stal krstným otcom Michalovho syna. No tu ho veľmi prekvapuje jeho náhla zmena. Nič, ale nie je také ako sa na prvý pohľad javí. Určite budete chcieť vedieť ako to celé bude pokračovať.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/ar8A­ocM4blg [/youtube]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM