Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Už od štvrtku sa môžte tešiť na hrdinov z Doby ľadovej 4. Slovenský film Anjeli vás naplní láskou a množstvom nečakaných zvratov. Nakoniec česká komédia, v ktorej sa dospelý Peter vráti do svojich študentských čias. Vyberte si to svoje.

Doba ľadová 4: Zem v pohybe (VB/SD) [color=#0000ff]­Štvrtok 12., piatok 13., sobota 14., nedeľa 15. júla o 18:oo h[/color] 95 min./ Vstupné : 2,50 € / Uvádza Tatra Film/ MP

Najobľúbenejšia zvieracia partička na svete je konečne späť ! Do kín sa po troch rokoch vracia animovaný film s obľúbenou mamutiou rodinkou Mannyho, Ellie, ich dcérky Broskyňky. Nesmie chýbať leňochod Sid, šablozubý tiger Diego, roztržitý veveričiak Scratt, aby prežili spolu nové napínavé dobrodružstvá. Aký osud budú mať títo naši pravekí hrdinovia? Ako skončia? Určite Vás to bude zaujímať.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/W_kl4Zza-Ck [/youtube]

Anjeli (SR) [color=#0000ff]­Štvrtok 12., Piatok 13. Júla o 20:oo h[/color] 95 min. / Vstupné : 2,30 €/ Uvádza Continental/ MP od 15 r.

Keď sa úspešný divadelník Michal dozvie, že trpí nevyliečiteľnou chorobou, rezignuje a odchádza na opustenú chatu. Tu sa rozhodne napísať knihu spomienok. Spoločnosť mu robí iba jeho životná láska. Ich stereotyp naruší náhodný príchod charizmatického cudzinca. Na pozadí osudov ľudí, ktorých cesty sa náhodne pretnú sa rozvíja príbeh o potreba lásky, nenávratných životných zvratov a čakaní. Vo filme uvidíte : Petra Bebjaka, Elenu Podzámsku, Kristínu Farkašovú a iných.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/Cja­IY4wrvXI [/youtube]

Prebudím sa včera (ČR) [color=#0000ff] Sobota 14., nedeľa 15. júla, o 20:oo h[/color] 120 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Continental/ MP 15 r.

Česká komédia zo študentského prostredia o ceste za študentskou láskou do hlbín nedávnej minulosti. Sympatický štyridsiatnik Peter dostane úžasnú šancu vrátiť sa na chvíľu do svojich študentských čias – do júna 1989, aby konečne vyznal lásku svojej bývalej spolužiačke Eliške. Čakajú Vás komické situácie i vážne konflikty, ktoré Peter rieši s vtipom, nadhľadom i mladíckou drzosťou. Skvelý príbeh, nevšedná milostná zápletka a celkom nečakaná pointa.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/2zGOZ6IL­HB4 [/youtube]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM