Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Nekompromisná Železná lady, v hlavnej úlohe s oscarovou Meryl Streepovou. Profesor Habakuk, ktorý žije na ostrove so skupinkou zvierat a učí ich rozprávať. Taká je naša ponuka na tento víkend. Vyberte si to svoje.

Železná lady (USA/ČT) [color=#0000ff]­Piatok 29., Sobota 30. Júna a Nedeľa 1. júla, 18:00 a 20:oo h[/color] 109 min./ Vstupné : 2,50 € / Uvádza Magic Box/ MP od 12 r.

Bez kompromisu … Pútavý životopisný film ukazuje najvýznamnejšiu političku 20. storočia Margaret Thatcherovú – jej jedenásťročné pôsobenie v pozícii predsedníčky britskej vlády, jej neústupnosť a rozhodnosť, ale i to akú cenu zaplatila za politický vplyv a moc. Za svoj nekompromisný prístup k politike ale i k osobnému životu získala prezývku Železná lady V hlavnej role uvidíme Maryl Streepovú.

[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/c4Ab­n9Aiyrw [/youtube]

Impyho zázračný ostrov (USA/ČD) [color=#0000ff]­Sobota 30. júna, nedeľa 1. júla, 16:oo h[/color] 87 min. / Vstupné : 2,00 € / Uvádza Magic Box/ MP

Profesor Habakuk žije na malom ostrove so skupinkou zvierat, ktoré učí rozprávať. Jedného dňa k ostrovu pripláva ľadovec a na ňom obrovské vajce. Keď sa z neho vyliahne prehistorický tvor, ktorého pomenovali IMPY. O Impym sa dozvedel aj bohatý lovec trofejí a chce ho získať stoj čo stoj. A tak zvieratká sa pustia do boja s časom, aby zachránili svojho kamaráta.

[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/Ut­R4vuJBGCI [/youtube]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM