Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Český film o korupcii a politike, animovaná rozprávka o chlpatom dobrodruhovy, ktorý nebýval žiadne mačiatko, film inšpirovaný skutočným príbehom komunity cisterciánskych mníchov a ZLO, ktoré na vás číha na každom kroku. Taká je naša ponuka na víkend

Hranaři (ČR) [color=#0000ff]­Piatok 8. júna, 18:00 a 20:oo h[/color] 96 min./ Vstupné : 2,50 € / Uvádza Magic Box/ MP od 12 r.

Film o korupcii a politike Český thriller odohrávajúci sa v našej súčasnosti, ktorú pokrýva dokonalá pavučina vzájomne prepojených kšeftov a kšeftíkov… Film je síce filmová fikcia, avšak až nápadne blízka dnešnej realite.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/rC026TFx­C3c [/youtube]

Kocúr v čižmách (USA/SD) [color=#0000ff]­Sobota 9., nedeľa 10. júna, 16:oo h[/color] 90 min. / Vstupné : 2,50 € / Uvádza Tatra Film/ MP

Nebýval žiadne mačiatko! Poznali sme ho ako nájomného vraha, ktorý mal za pár drobných odprevadiť zo sveta všetkými milovaného Shrek. Režisér filmu Cris Miller tvrdí, že o slávnej budúcnosti chlpatého dobrodruha bolo už dávno rozhodnuté. Jednoducho chcete vedieť, odkiaľ sa vzal a čím si prešiel. No a vy predsa musíte toto všetko vedieť.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/XZCa­BoCOBxI [/youtube]

O bohoch a ľuďoch (Francúzsko/ČT) [color=#0000ff]­Sobota 9., nedeľa 10. júna, 17:3o h[/color] 122 min. / Vstupné : 2,30 € / Uvádza Tatra Film/ MP od 12 r.

Film prináša do kín Spoločenstvo pre šírenie hodnôt evanjelia v médiach LUX s filmovým distribútorom TATRA FILM. Film je inšpirovaný skutočným príbehom komunity cisterciánskych mníchov v alžírskom mestečku Tibhirine v drsnom pohorí Atlas. Film zachytáva kontrastné svety mníchov a farebný svet hlučných moslimov. O tom ako museli mnísi čeliť teroristickým útokom. Film získal vysoké ocenenia v Cannes. O film je veľký záujem v celom svete. Veríme preto, že našu ponuku neodmietnete a aj Vy si ho prídete pozrieť.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/Bg0LRaT7­JrA [/youtube]

Zlo (SR) [color=#0000ff]­Sobota 9., nedeľa 10. júna, 20:00 h[/color] 80 min. / Vstupné : 2,50 € / Uvádza Continental/ MP od 15 r.

Ak ste v ZLOm čase na ZLOm mieste, stačí ZLOmok sekundy, dostane Vás… Videá o paranormálnych javoch sa vymknú chalanom spod kontroly, keď príjmu ponuku neznámeho muža nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberajú rýchli spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Pohltení reportážou vlastným strachom začínajú svoj boj o život …
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/2hfwFmqR­nfI [/youtube]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM