Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkend v kine Úsmev odšťartuje francúzsky film Le Havre

Tento víkend sa potešia hlavne deti a to tretím pokračovaním rozprávky Madagascar. Pripravte sa aj na filmové spracovanie celosvetovo úspešnej knihy Janet Evanovichovej Za všetky peniaze.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v kine Úsmev odšťartuje francúzsky film Le Havre
Foto: Zuzana Jakubičková

Le Havre

štvrtok 21. februára o 20:oo h
93 min./ Vstupné : 2,00 € /Film ASFK/MP Fínsko, Francúzsko, Nemecko/ČT

Doplnkom filmu je animovaný film POSLEDNÝ AUTOBUS (16 min.) Film je plný irónie a čierneho, ale jemného humoru. Rozpráva o sympatickom čističovi topánok, ktorý sa odohráva vo francúzskom prístave Le Havre. Marcel žije šťastne s milovanou ženou a svoj voľný čas trávi v obľúbenom bare. Do života mu však vstúpi trinásťročný africký chlapec na úteku. Marcel sa chce zachovať ako správny muž a rozhodne sa chlapca ochrániť pred políciou a deportáciou …

Carnage

piatok 22. februára o 18:00 a 20:00 h
79 min./ Vstupné 2,30 €/ Uvádza Continental/ MP od 15 r. Francúzsko, Nemecko, Poľsko/ČT

Film zahajoval filmový festival v Benátkach 2011 Tak ako to už býva. Bitka dvoch detí na ihrisku. Napuchnuté pery, vyrazené zuby… Rodičia „ obete „ pozvali na návštevu rodičov „ útočníka „. Chcú vyplniť papiere na poistnú udalosť a všetko si v pokoji vysvetliť. No priateľské žartíky najskôr civilizovaných ľudí sa postupne zmení na masaker, ktorému nikto z nich neunikne.

Madagascar 3

sobota 23., nedeľa 24. februára o 16:00 h
90 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Bontonfilm/ MP USA/SD

No a máme tu pozvanie pre všetkých. Naši hrdinovia sa nám objavia v celkom novom prostredí a samozrejme s novými hrdinami. Budú sa preháňať po európskych veľkomestách. No a postaví sa proti ním najväčší nepriateľ. Určite Vás čaká viac ako ste čakali!!!

Slečna nebezpečná

sobota 23., nedeľa 24. februára o 18:00 a 20:00 h
91 min./ Vstupné : 2,50 € /Film Continental/MP od 15 r.
USA/ČD

Filmové spracovanie celosvetovo úspešnej knihy Janet Evanovichovej ZA VŠETKY PENIAZE Trocha bláznivá Stefanie je na tom biedne. Nemá prácu, nemá peniaze, nemá manžela a ešte práve prišla o auto. Dostáva pracovnú ponuku od svojho bratranca pracovať v jeho firme, ktorá sa zaoberá chytaním ľudí, ktorí sa nedostavia na súd. Jej prvý prípad je Joe Morelli, šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. No ako to celé dopadne??? Veď Joe je jej kamarát a možno i viac ako kamarát …

Program kina 21.2.2013
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM