Erik Bojničan Kultúra

Víkend v Hlohovci a okolí môžete stráviť zaujímavo: Kam sa oplatí zájsť?

Nemáte ešte plány na víkend? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé podujatia, ktoré sa chystajú v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Hlohovci a okolí môžete stráviť zaujímavo: Kam sa oplatí zájsť?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Kino: Detské predstavenie

Sobota 8. júla o 17:00, Kino Úsmev

Pán Peabody je geniálny ako Einstein, vtipný ako Oscar Wilde, odvážny ako Indiana Jones. Má deduktívne schopnosti Sherlocka Holmesa, štýl obliekania Jamesa Bonda a kulinárske zručnosti Zdeňka Pohlreicha. Je tiež držiteľom Nobelovej ceny. A navyše je pes. Vďaka svojim schopnostiam si adoptoval malého chlapca Shermana, ktorý je veľmi zvedavý… Ako Dobrodružstvá pána Peabodyho a Shermana dopadnú sa dozviete v kine Úsmev.

Zábava

Sobota 8. júla o 20:00, Pod Smrekom

Vypnite po celom týždni a zažite zábavu v štýle divokého západu priamo v Hlohovci. Chystá sa podujatie, počas ktorého si na svoje prídi predovšetkým milovníci dobrej zábavy a hudobného štýlu Country. Na náladu a do tanca zahrá kapela Country Band.

Kino: Masaryk

Sobota 8. júla o 20:00, Kino Úsmev

Smrť Jana Masaryka je dodnes zahalená tajomstvom. Prežil život bohéma, miloval ženy, hudbu, veľké gestá. V jeho srdci bojovala nespútanosť extravagantného umelca s morálkou úradníka, diplomata. Muž, oceňovaný ako brilantný rečník, zábavný spoločník a milovník života, má však aj svoju temnú stránku…

Výstava: Suiseki

Sob. – Ned. 13:00 – 18:00 hod., Vlastivedné múzeum v Hlohovci

Vďaka aktuálnej výstave Vlastivedného múzea v Hlohovci sa môžete v duchu preniesť do krajiny vychádzajúceho slnka – Japonska. Na obdiv sú tu vystavené Suiseki, teda prírodou tvarované kamene, ktoré majú schopnosť vytvoriť ilúziu krajiny alebo objektu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM