Erik Bojničan Kultúra

Víkend je už tu: Hlohovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?

Dočkali sme sa. Víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je už tu: Hlohovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Chlapec vo svete príšer

Sobota 21. január o 17:00, Kino Úsmev

Sobotné detské prestavenie v kine Úsmev vás vezme do krajiny vychádzajúceho slnka. Deväťročný Kjúta je obyčajný chlapec moderného Tokia. Veľa vecí o živote ešte nevie a nemal doteraz ani tušenie o tom, že popri reálnom svete existuje ešte skrytý fantáziou opradený svet zvierat. Až do chvíle, kým sa v ňom náhodou sám ocitol. V kúzelnom svete Džútengai, ale nie sú ľudia príliš vítaní a celou krajinou navyše zmietajú nepokoje s nástupom nového panovníka. Chlapca sa ujme osamelý medvedí bojovník, aby ho uchránil nebezpečenstva v neznámom svete.

Finále hudobnej súťaže aj Hudba z Marsu

21. január, od 19.30, CITY CLUB Trnava

Vychutnajte si finále hudobnej súťaže CityMusicShow, ktorá v neďalekej Trnave ponúkne zmes rôznych kapiel. Započúvajte sa to programu „nadupaného“ dobrou hudbou už od 19.30. Tá bude robiť svojim poslucháčom spoločnosť počas súťaženia až do 23.00. Okrem hudobného zážitku sa budú môcť návštevníci priamo zúčastniť hlasovania v tejto súťaži. A tým ju aj ovplyvniť. Aby toho nebolo málo, ako špeciálny hosť vystúpi po súťažiacich skupinách trnavská kapela Hudba z Marsu.

Jason Bourn

Sobota 21. január o 19:00, Kino Úsmev

Film na sobotný večer v kine Úsmev vás zasa vtrhne do sveta špionáže a tajných agentov. Jason už poskladal skoro všetky čriepky svojej rozbitej životnej mozaiky. Potrestal väčšinu tvorcov osobitného programu, ktorý z neho urobil stroj na zabíjanie. Chce hodiť minulosť za hlavu a ďalej pokračovať jednoduchou prítomnosťou, ktorú predstavujú ilegálne boxerské zápasy. Z tohto „sna“ ho vytrhne bývalá kolegyňa, zbehlá agentka Nicky, ktorá mu pripomenie, že na tie najpálčivejšie otázky ešte odpovede nedostal.

Oldies party

Sobota 21. január o 21:00, One club Hlohovec

Láka vás po celom týždni možnosť trocha prevetrať tanečné topánky? Na parkete to budete môcť roztočiť vďaka hudbe z obdobia 70´ – 90´ rokov, hitov milénia a slovenských a českých hitov. O dobrú náladu sa postará DJ Majky (Fashion Sound).

O kohútikovi a sliepočke

Nedeľa 22. január 15:00, Empírové divadlo

Hra O kohútikovi a sliepočke je napísaná podľa starej známej rozprávky. Ale naozaj je tá rozprávka taká známa? Veru nie! Keď si ju vypočujete a pozriete v podaní hercov Kataríny Feldekovej, Mateja Oravca, zistíte aj všeličo nové a neznáme, čo ste si doteraz v tej rozprávke nevšimli.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM