Erik Bojničan Hádzaná

Veľký výjazd na hádzanárske derby: Fanklubáci sa chystajú na semifinále!

Semifinále už klope na dvere a bokom nebudú stáť ani fanúšikovia Sporty. Chystá sa výjazd do Topoľčian. Ak chcete podporiť našich, čítajte kde a ako sa môžete pridať.

Ilustračný obrázok k článku Veľký výjazd na hádzanárske derby: Fanklubáci sa chystajú na semifinále!
Foto: Róbert Jakubička

Už v sobotu 23. apríla o 18:00 vypukne ten pravý hádzanársky ošiaľ. Na pláne je totiž semifinále, v ktorom sa spolu u vytúžené finále stretnú Spora Hlohovec a Agro Topoľčany. Fanklub Sporty, ktorý hnal klub dopredu celú sezónu nebude chýbať ani pri tomto zápase.

Do Topoľčian sa chystá plný autobus fanúšikov, ktorí vyrážajú z Hlohovca o 16:00 z pred Športovej haly na Zábraní. Ak by ste sa chceli pridať, kontaktujte pre bližšie informácie Petra Jombíka z fanklubu na čísle 0948 045 051.

Ako uvádza klub na svojej stránke, požiadal vedenie domáceho celku zhruba o 70 lístkov pre svojich fanúšikov, čo je podľa predpisov 10% z kapacity. Podľa slov prezidenta klubu Patrika Voltmanna budú lístky pre fanúšikov v pokladni v Topoľčanoch do 17.45 hod. „Treba si pýtať lístky do sektora SPORTY Hlohovec, aby sa predišlo zbytočným nedorozumeniam, či komplikáciám. Fanúšikovia, ktorí cestujú do Topoľčian „fan busom“, majú lístky rezervované zvlásť,“ informuje klub.

„Chcem pozvať všetkých fanúšikov Hlohovca, ktorí veria našim chalanom, na zápasy semifinále proti Topoľčanom! Chalani nás budu ešte potrebovať pretože to bude ťažké. Dúfam, že do Topoľčian nás pôjde čo najviac aby sme dokázali vytvoriť našim chalanom perfektnú, domácu atmosféru aj vonku!“ pozýva všetkých na zápas Peter Jombík z fanklubu.

Foto: ilustračné

Zdroj: HC SPORTA Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM