Rôzne

V meste vyčarí pravú vianočnú atmosféru: Vieme, kedy v Hlohovci rozsvietia stromček

Vianočné obdobie sa pomaly ale isto blíži. Hlohovčania sa už čoskoro môžu tešiť na rozsvietený stromček, ktorý v meste vyčarí sviatočnú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku V meste vyčarí pravú vianočnú atmosféru: Vieme, kedy v Hlohovci rozsvietia stromček
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Najmä malí Hlohovčania sa už môžu začať naplno tešiť! Vianočnú atmosféru v meste doslova už čoskoro dokonale dokreslí rozsvietený vianočný stromček. Ten sa rozsvieti 6. decembra. Našich najmenších zaručene poteší aj Mikuláš, ktorý príde s rozsvietením stromčeka pomôcť.

Foto: Róbert Jakubička

Hlohovčania sa však budú môcť na vianočnú atmosféru naladiť už predtým. V meste totiž začne vianočné osvetlenie pribúdať už doslova o pár dní. „S inštaláciou výzdoby sa začne v piatok 18. 11. 2016 a to Pešou zónou – M. R. Štefánika. V súčasnosti prebiehajú opravy dekorov pred inštaláciou. Výzdoba začína svietiť okamžite po nainštalovaní súčasne so svietením verejného osvetlenia,“ povedala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Hlohovec Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Mesto má v pláne ohľadom vianočnej výzdoby aj novinky. „V príprave je aj nákup nových prvkov – je to v štádiu výzvy na predloženie cenových ponúk od možných dodávateľov dekorov. Nové dekory budú umiestnené na Námestí sv. Michala,“ uviedla Hrinková Siebenstichová.

Námestie sv. Michala sa o pár týždňov stane aj dejiskom vianočných trhov, ktoré okrem rozvoniavajúcich stánkov s dobrotami na jedenie a pitie ponúknu aj pestrý sprievodný program.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM