Krimi

V Hlohovci sa stalo nešťastie: Na priechode pre chodcov došlo k nehode!

Nešťastná udalosť v Hlohovci. V našom meste na Ulici Nitrianskej sa stala nehoda. K nej došlo podľa polície na priechode pre chodcov. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku V Hlohovci sa stalo nešťastie: Na priechode pre chodcov došlo k nehode!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že polícia bola privolaná v stredu krátko po 18.00 hodine k dopravnej nehode osobného auta s účasťou troch osôb.

„K nehode došlo na priechode pre chodcov na Ulici Nitrianskej v Hlohovci. Žena z Hlohovca viedla auto Alfa Romeo, keď z nezistených príčin vošla na priechod pre chodcov, cez ktorý práve prechádzali tri osoby. 69-ročná matka spolu s 39-ročnou dcérou a 8-ročnou vnučkou boli prevezené po nehode so zraneniami do trnavskej nemocnice,“ uviedla Linkešová.

Tá zároveň dodala, že podľa predbežnej lekárskej správy utrpela matka s dcérou stredné ťažké zranenia a maloleté dievčatko vyviazlo po nehode pravdepodobne s ľahšími zraneniami.

„V aute vodičky, kde boli dve maloleté deti, sa nik nezranil. Policajti alkohol u ženy nezistili a na mieste jej zadržali vodičský preukaz. Vodička pravdepodobne nedala prednosť chodcom. Okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje,“ dodala Linkešová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM