Erik Bojničan Rôzne

Už vám padli do očí? Na trhoch v Hlohovci môžete navštíviť najštipľavejší aj najsladší stánok, FOTO

V meste to dnes dýcha pravou trhovou atmosférou. Dôvodom sú Farmárske trhy na Námestí sv. Michala so stánkami, ktoré pútajú pozornosť. Navštíviť môžete aj ten najsladší aj najštiplavejší.

Ilustračný obrázok k článku Už vám padli do očí? Na trhoch v Hlohovci môžete navštíviť najštipľavejší aj najsladší stánok, FOTO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste sa po prvý krát konajú Farmárske trhy, ktoré sa budú opakovať každý mesiac. V stánkoch dostanete všetko možné, od domácich zabíjačkových dobrôt, cez zeleninu a ovocie, cez bylinky až po drevené výrobky či rôzne druhy vín.

Pre najmenších sladké aj hračky

Čo sa týka vašich ratolestí, bez sladkého odtiaľto zrejme neodídu. Perníčky, medovníčky aj rôzne cukrovinky určite nezostanú bez povšimnutia. V stánkoch nájdete rôzne drevené hračky či skladačky.

Dospelí sa zasa skôr všimnú rozvoniavajúce mäsové výrobky, či víno, ktorého je tiež pestrý výber.

Najštipľavejší a najsladší

Okrem toho však môžete natrafiť na ďalšie „naj“, jeden zo stánkov, ktorého vôňa a farby sú nepriehliadnuteľné by sme mohli označiť za najštipľavejší. Cesnakové korenie, chilli a rôzne iné druhy korenia od výmyslu sveta očaria nie len gazdinky. Ako nám prezradila stánkarka, do Hlohovca dorazili až spoza rieky Moravy a radi sem zavítajú pri každej príležitosti. Ak teda dnes nestíhate, nezúfajte, najbližšie ich budete môcť navštíviť už počas jarnej edície Fraštackého trhu.

Sladkostí, ako už bolo spomenuté je na trhoch naozaj neúrekom. Nám padol do očí stánok plný koláčov a šamrónov, ktoré si maškrtné jazýčky a hlavne najmladší návštevníci určite nemôžu nechať ujsť. Tie sú, ako nám prezradil stánkar, z domácej pekárničky a do Hlohovca ich priviezli z obce Okoč pri Veľkom Mederi.

Môže vás zaujímať:

Prvé FOTO: Farmárske trhy v Hlohovci. Dobroty od výmyslu sveta, veď pozrite…

Trhy v Hlohovci, zašlý lesk a sláva: Ponorte sa do histórie spätej s naším mestom

Jarmok v Hlohovci, tvrdé boje o práva: Vieme čo sem chodilo kupovať celé Horné Uhorsko

Farmárske trhy sú v Hlohovci: Stánky s prívlastkom „naj“
7
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM