Erik Bojničan Samospráva

Trhový poriadok Michalského jarmoku schválený: Prvé info o tomto ročníku

Na svojom ostatnom zasadnutí hlohovskí mestskí poslanci schválili trhový poriadok Michalského jarmoku. Kedy presne a na ktorých uliciach bude?

Ilustračný obrázok k článku Trhový poriadok Michalského jarmoku schválený: Prvé info o tomto ročníku
21
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Mestskí poslanci na svojom ostatnom zasadaní odsúhlasili trhový poriadok podujatia, ktoré sa teší priazni mnohých Hlohovčanov i ľudí zo širokého okolia – Michalského jarmoku. Jedno z najväčších podujatí v našom meste má už známy aj dátum konania. Zapísať si ho teda môžete do kalendárov už teraz.

Na prelome mesiacov

Podľa schváleného všeobecne záväzného nariadenia týkajúceho sa Michalského jarmoku, budú trhovými dňami pre trhové miesta piatok, sobota a nedeľa v kalendárnom týždni príslušného kalendárneho roka, keď sú vyhlásené hody v meste Hlohovec. Tento rok sa Michalský jarmok uskutoční v dňoch 29. septembra až 1. októbra.

Prevádzkový čas je podľa rozhodnutia poslancov od 7:00 hod. do 23:00 hod. a predajný čas od 8:00 hod. do 22:00 hod. Známe sú taktiež ulice, na ktorých sa bude Michalský jarmok konať.

Podľa dokumentu schváleného poslancami bude jarmočisko zasahovať do niekoľkých ulíc. Medzi nimi sú Železničná, Starý rínok, M.R.Štefánika, Pribinova, Štúrova či Puškinova. Mapový podklad vymedzujúci priestor Michalského jarmoku si môžete pozrieť na priložených záberoch.

Mapový podklad vymedzujúci priestor Michalského jarmoku v Hlohovci
2
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

Známy aj cenník

Poslanci taktiež odsúhlasili poplatky za užívanie predajného miesta a za umiestnenie zariadení technicko – zábavnej činnosti počas konania Michalského jarmoku v tomto roku.

Podľa cenníka, služby občerstvenia a reštauračné služby spojené s predajom alkoholických nápojov, predaj burčiaku, piva za tri dni pomôžu mestskej kase sumou 370 eur.

Služby občerstvenia a reštauračné služby bez predaju alkoholických nápojov, predaj potravín, kebabu, mäsových výrobkov sumou 310 eur a napríklad predaj tovaru alebo ponuka služieb pred vlastnou prevádzkou, prezentácia výrobkov, produktov a služieb, vykonávanie ankety, maľovanie na tvár, maľovanie portrétov sumou 50 eur.

Zaspomínajte si na minulý ročník Michalského jarmoku zábermi v priloženej fotogalérii.

Pozrite si to v obrazoch: Hlohovec už zaplavili jarmočné stánky a lákadlá
21
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM