Erik Bojničan Futbal

Tréner Spartaka abdikoval: Tím povedú asistenti na čele s Karhanom

Radikálny krok v podobe abdikácie spravil tréner Spartaka Ivan Hucko. V ostatných zápasoch sezóny povedú mužstvo doterajší asistenti na čele s Miroslavom Karhanom.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Spartaka abdikoval: Tím povedú asistenti na čele s Karhanom
Zdroj: TASR

Deň po stredajšej prehre 1:4 so Slovanom Bratislava sa Ivan Hucko rozhodol abdikovať na funkciu trénera vo fortunaligovom futbalovom klube FC Spartak Trnava.

Predstavitelia klubu jeho rezignáciu prijali a v záverečných piatich zápasoch v jarnej časti tejto sezóny povedú mužstvo doterajší asistenti Miroslav Karhan, Martin Rusňák a Pavel Kamesch. „Táto trojica na čele s Karhanom bude viesť už najbližší zápas proti Žiline, ktorý je pre Trnavu, z hľadiska bojov o Európsku ligu, veľmi dôležitý,“ informovalo vedenie klubu v tlačovej správe.

„Áno, túto informáciu môžem potvrdiť. Na dnešnej porade som sa rozhodol abdikovať a skončiť v pozícii hlavného trénera v Trnave. Jediným dôvodom, prečo som sa tak rozhodol, je, aby mužstvo v záverečných zápasoch jarnej časti dostalo nový impulz a zabojovalo o vytýčený cieľ tejto sezóny,“ vyjadril sa Hucko.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM