Erik Bojničan Hádzaná

Tréner Hlohovčaniek pred štvrťfinále: Chceme ich poriadne potrápiť, aby dresy prepotili

Hlohovské hádzanárky čaká na domácej pôde extrémne ťažký zápas, no môžeme sa tešiť na parádny športový sviatok. Čo povedal ich tréner pred štvrťfinále?

Ilustračný obrázok k článku Tréner Hlohovčaniek pred štvrťfinále: Chceme ich poriadne potrápiť, aby dresy prepotili
Foto: Róbert Jakubička

Naše hádzanárky predvádzajú v aktuálnej sezóne výborné výsledky. V druhej najvyššej Slovenskej súťaži im aktuálne patrí tretie miesto, no bodovo sú na tom zhodne s prvými dvoma celkami. Pred zvyšnými zápasmi sezóny je teda všetko ešte otvorené.

Hlohovčankám sa výborne darí aj na druhom fronte, na ktorom bojujú. V Slovenskom pohári dokázali v osemfinále poraziť interligistu ŠKP Bratislava a tretí rok po sebe majú šancu predstaviť so vo final four, čím by sa veľkými písmenami zapísali do povedomia všetkých fanúšikov tohto športu. V ceste im však bude stáť ďalší interligista, hráčky Partizánskeho.

Štvrťfinálový zápas, ktorý je na programe 7. decembra na hlohoveckej palubovke bude určite zárukou pekných športových momentov. „Nie je ľahký súper, ale hráme doma. Myslím si, že to bude vyrovnaný zápas ale dúfam, že postúpime do final four,“ povedal pre Hlohovec 24 k štvrťfiná­lovému zápasu prezident klubu Patrik Voltmann.

„Favorit je jasný, o tom sa baviť nemusíme. Chceme ísť do zápasu rovnako, ako v osemfinále proti ŠKP. S eufóriou, odhodlanosťou a s radosťou z hádzanej, ktorú baby vtedy ukázali. Možno sa nám Partizánske nepodarí zdolať, ale určite ich chceme poriadne potrápiť, aby dresy prepotili,“ uviedol pre stránku klubu tréner Ivan Dávidek.

Foto: Róbert Jakubička / Zdroj: Dnes24.sk

S Partizánskym si Hlohovčanky zmerali sily naposledy takmer pred rokom, keď v semifinále pohára podľahli favorizovanej Slávii po dobrom boji. V Hlohovci sa teda môžeme tešiť na parádny športový sviatok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM