Zuzana Jakubičková Krimi

Tragická dopravná nehoda za Hlohovcom: Vodič (†36) zrážku neprežil, cesta je uzavretá

Za mestom Hlohovec smerom na Nitru došlo v sobotu asi o 14.30 h k čelnej zrážke osobného auta Hyundai 30 s nákladným autom Man. Vodič (†36) z okresu Topoľčany zrážku neprežil. Cesta II/513 je v dôsledku nehody uzavretá, obchádzka je cez obce Pastuchov a Lukáčovce.

Ilustračný obrázok k článku Tragická dopravná nehoda za Hlohovcom: Vodič (†36) zrážku neprežil, cesta je uzavretá
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v týchto chvíľach dokumentuje tragickú dopravnú nehodu. Za mestom Hlohovec smerom na Nitru došlo asi o 14.30 h k čelnej zrážke osobného auta Hyundai 30 s nákladným autom Man.

„Z doposiaľ nezistených príčin prešlo osobné auto do protismeru, jeho 36-ročný vodič z okresu Topoľčany zrážku neprežil. Vodič Manu z okresu Levice utrpel ľahké zranenie a polícia alkohol u neho nezistila. Presná príčina nehody, ako aj okolnosti, za ktorých k nej došlo, budú predmetom ďalšieho vyšetrovania“, informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Cesta II/513 je v dôsledku nehody uzavretá, obchádzka je cez obce Pastuchov a Lukáčovce. „Cesta by mala byť v priebehu jednej hodinu sprístupnená vodičom, čiže približne o 19:40 hod.“, informovala hovorkyňa.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM