Zuzana Jakubičková Rôzne

Toto video vás zaručene pobaví: Dávid si klepal prednášku na písacom stroji

Zapisovať si poznámky na prednáške do notebooku dokáže snáď každý vysokoškolák. Avšak priniesť si do školy písací stroj? Študent Dávid to urobil a odvtedy boduje na internete. Opýtali sme sa školákov, či by si na podobný kúsok trúfli aj oni.

Ilustračný obrázok k článku Toto video vás zaručene pobaví: Dávid si klepal prednášku na písacom stroji
Foto: Jaroslav Dodok

Študenti vybuchli od smiechu

Na jednej z českých vysokých škôl profesor prednáša pred desiatkami študentov robotiku. Väčšina z nich si píše poznámky do notebooku. Je to prednáška ako každá iná.

V tom vchádza do posluchárne Dávid, očividne so zmyslom pre humor a písacím strojom v škatuli. Zatiaľ čo ho nakrúca kamarát s príznačným priezviskom – Veselý. Sadá si do zadného radu, vyberá písací stroj, zakladá papier a začína si zapisovať poznámky. Celou posluchárňou sa ozýva hlasné klepanie a po cinknutí stroja na konci riadku nasleduje výbuch smiechu všetkých navôkol.

Čo na to školáci z Leopoldova a Nového Mesta nad Váhom?

Video nás inšpirovalo k malému prieskumu v študentských radoch. Čo si o kúsku Dávida myslia školáci a trúfli by si na niečo podobné aj oni?

,,Ja by som s tým problém nemala, aj keď je to rušivý element. Písacie stroje sa mi vždy páčili :)" povedala Lucia z Trnavskej univerzity.

,,Ten stroj má svoju váhu, takže určite by som ho so sebou neťahala. Spravila by som to jedine ako srandu." s úsmevom tvrdí vysokoškoláčka Michaela z Univerzity Komenského.

,,Obdivujem ho. Ja osobne by som to spravil iba z recesie.“ hovorí Matúš z Trnavskej Univerzity

Pozrite si na videu v našej galérii, ako na Dávida zareagoval jeho profesor. Stojí to naozaj za to.

Písací stroj
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM