Erik Bojničan Kultúra

Tipy na sobotu a nedeľu: Hlohovčania, kam sa môžete vybrať za relaxom?

Začínajú dva dni oddychu. Prinášame vám 5 tipov na lákavé podujatia v Hlohovci a okolí, pri ktorých si môžete dobiť počas voľna baterky.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na sobotu a nedeľu: Hlohovčania, kam sa môžete vybrať za relaxom?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Výstava – Eva Stolz – maľba

Sobota – Nedeľa – 13.00 – 18.00, Vlastivedné múzeum Hlohovec

Maľby Evy Stolz, ktorá žila a vyrastala v Hlohovci môžeme vidieť v našom meste vystavené vôbec po prvý krát. Vyštudovaná lekárka, ktorá čerpala inšpiráciu pre svoje obrazy aj v Hlohovci a jeho rôzne kúty na nich môžu Hlohovčania obdivovať.

Fraštacký trh – jesenná edícia

Sobota 17. septembra od 09:00 do 17:00, Františkánsky park

V našom meste sa môžeme tešiť na ďalšie pokračovanie Fraštackého trhu, ktorý sa medzi Hlohovčanmi teší čoraz väčšej obľube. Spojením farmárskeho trhu s prezentáciou a predajom tovaru od rôznych predajcov z nášho mesta ale aj širokého okolia vždy vo Františkánskom parku vznikne podujatie plné krásnych vôní a lákavých farieb. Takto to na Fraštackom trhu vyzeralo počas minulého ročníku.

Krumplové hody

Sobota 17. septembra od 13:30 do 19:00, Námestie sv. Ignáca Leopoldov

Hodovú atmosféru si vychutnáme v susednom Leopoldove. Po druhý krát sa tu bude konať podujatie Krumplové hody. Nebudú chýbať rôzne súťaže, hudobný program či ochutnávky jedál zo zemiakov. O tom, aká bola atmosféra počas ostatného ročníka si môžete prečítať v článku: Dobroty zo zemiakov, súťaže a výborná nálada: Atmosféra Krumplových hodov na fotkách

Kino: Alvin a Chipmunkovia: Čiperná jazda

Sobota 17. septembra o 17:00, Kino Úsmev

Ak premýšľate, ako zabaviť vaše ratolesti, detské predstavenie v kine Úsmev vás istotne zaujme. Šikovné veveričky Alvin, Simon a Theodore sú totiž späť už vo svojom štvrtom pokračovaní. Ako vždy nabití energiou, pesničkami a predovšetkým úplne šialenými nápadmi.

Hádzaná: Sporta Hlohovec – HKM Šaľa

Sobota 17. septembra o 18:00, Športová hala na Zábraní

V ďalšom kole našej najvyššej súťaže privítajú Hlohovčania na domácej palubovke mužstvo HKM Šaľa. Naši v ostatnom kole získali prvé tohtoročné víťazstvo, v domácej hale teda bude určite snaha získať do tabuľky ďalšie dôležité body a o dobrú športovú atmosféru nebude núdza.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM