Erik Bojničan Od Vás

Tento článok vyvolal búrlivé reakcie Hlohovčanov: Pozrite, čo ich tak naštvalo!

Zaťali sme do živého. Zdá sa, že táto téma je v Hlohovci mimoriadne aktuálnou. Prečítajte si niektoré reakcie ľudí z nášho FB!

Ilustračný obrázok k článku Tento článok vyvolal búrlivé reakcie Hlohovčanov: Pozrite, čo ich tak naštvalo!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Včera sme vás informovali o tom, že bola zničená socha apoštola Pavla z druhej polovice 15. storočia na kostole sv. Michala. Podľa slov mužov zákona sa tak stalo po tom, čo 19 ročný mladík liezol na stenu kostola. Mladý muž podľa policajtov po zničení národnej kultúrnej pamiatky ušiel, no neskôr sa k činu priznal.

Téma vás nenechala chladnými. Vyvolala vášnivé reakcie na Facebooku Pod článkom sa objavilo jedenásť komentárov. Vyberáme niektoré z nich.

„Taký preplesk by nezaškodil… Dúfam, že padol aspoň na hlavu, aby mu preplo,“ napísala Eva.

„Potrestať a nechať zaplatiť do posledného centu – za blbosť sa platí, nech si to zapamätá na celý život,“ vyjadril sa Robert.

„Všetkým nám bude chýbať pretože nikto ani nevedel že tá socha tam je a že aj existuje,“ napísal používateľ s nickom Bobinnesco, ktorého zaujíma prečo tam bola len tak položená a nie nejako upevnená.

„Chutné, už nevedia čo majú robiť, nestačí smetiaky odkopávať treba aj niečo nové… bože tu nič nevydrží bez toho aby to niekto zničil…,“ myslí si Michaela

„Ja si históriu Slovenska, aj Hlohovca vážim, ale fakt ide o to, že o tej soche skoro nikto nevedel,“ napísala Miroslava, podľa ktorej taká vzácnosť, mala byť patrične ošetrená. „Ani ten mladík tam síce nemusel loziť, ale fakt ruku na srdce, kto o tej soche vedel pred tým, že sa zničila?“ dodala Miroslava.

Všetky komentáre nájdete na našom Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM