Erik Bojničan Kultúra

Ťahák len pre Hlohovčanov, čo zabije nudu: 8 akcií, na ktoré sa oplatí vybehnúť

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad osem podujatí, na ktoré sa v Hlohovci oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Ťahák len pre Hlohovčanov, čo zabije nudu: 8 akcií, na ktoré sa oplatí vybehnúť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

HC Sporta – Prešov

27. januára 2016 o 18.00, Športová hala

Slovenský pohár – Play off – finále

Súpis dravcov

Streda 27. januára 2016 o 19:00, Empírové divadlo v Hlohovci

V hre Súpis darcov sa predstaví Divadlo Hlavina z neďalekej Radošiny.

Večne mladá

Štvrtok 28. január o 19:00, Kino Úsmev

Kto z nás by nechcel prestať starnúť? Ani nie tridsaťročná Adaline havaruje so svojim autom a stane sa zázrak – nie len, že nehodu prežije, ale naviac už nikdy nezostarne ani o jediný deň a žije ďalších 80 rokov. Večná mladosť sa však zrazu prejaví ako prekážka v bežnom živote. Adaline bezmocne sleduje, ako jej dcéra starne, až je staršia ako ona.

Fúsi – FK URANIA 1919

Piatok 29. január o 20:00, Kino Úsmev

Hrdinom filmu je zavalitý štyridsiatnik Fúsi, ktorý zbiera odvahu stúpiť do dospelého sveta. Prechádza životom ako námesačný. Jeho všedné dny ovláda rutina. Keď do jeho sveta nečakane vstúpi temperamentná žena a osemročné dievčatko. Je donútený to risknúť… Snímok natočený v najlepšom štýle severských čiernych komediálnych drám sa vyznačuje zvláštnym humorom.

Hurá do praveku

Sobota 30.január o 17:00, Kino Úsmev

Dinosaurus Tihle vie narobiť veľa neplechy. Ani dnes nezostal pozadu. Splňte si svoj sen! Pripútajte sa, stroj času vyráža na cestu! Ernie, Max a Julia se ocitajú v hniezde toho najhoršieho z najhorších. Začína ich dobrodružstvo!

To dievča musíš milovať

Sobota 30.január o 19:00, Kino Úsmev

Živelná komédia plná zmätkov a dobre mierených faciek. Nemusíme si klamať, Isabel je ľahké dievča. Najstaršou profesiou sa snaží našetriť si, aby sa mohla stať herečkou. Tak ako takmer každý v New Yorku. Akonáhle sa ocitne na svojom prvom hereckom konkurze, spustí lavínu bláznivých situácií a zábavy.

Zoceľovacia kúra

Nedeľa 31. január o 19:00, Kino Úsmev

Manažér rizikového milionárskeho investičného fondu James King bol dopadnutý za podvod a má ísť sedieť do San Quentinu. Sudca mú dá 30 dní, aby si mohol dát do poriadku svoje záležitosti. Zúfalý James sa obrátil na Darnella, aby ho pripravil na život za mrežami. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkára, Darnell je tvrdo pracujúci živnostník, ktorý nikdy nedostal ani pokutu za zlé parkovanie a nie aby bol niekedy vo väzení. Obaja muži spoločne robia všetko, aby sa z Jamesa stal „tvrďák", a behom tejto prípravy zisťujú, ako sa v mnohých veciach mýlili – vrátane názoru jeden na druhého.

Čertice

Nedeľa 31. januára o 15:00, Empírové divadlo

Novo založené ochotnícke divadlo – Fraštacké naivného divadla FĽOČ chystá v krásnych priestoroch Empírového divadla známu hru Carla Goldoni „Čertice“. Komédia o tom, ako už pred tristo rokmi ženy zametali s mužmi zaručene pobaví!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM