Erik Bojničan Rôzne

Súťaže o najkrajšie maturitné tablo: Zapojiť sa a rozhodnúť o víťazovi môžete aj vy!

Tradičná súťaž o najkrajšie maturitné tablo je tu. Tentokrát sa môže zapojiť aj verejnosť. Čítajte ako!

Ilustračný obrázok k článku Súťaže o najkrajšie maturitné tablo: Zapojiť sa a rozhodnúť o víťazovi môžete aj vy!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová, primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár vyhlasuje súťaž o najkrajšie maturitné tablo. Komisia podľa informácií z radnice bude hodnotiť všetky vystavené tablá na území mesta.Triedy s najkrajšími tablami získajú finančné odmeny vo výške 100€, 70€ a 50€.

„O najkrajšom table bude môcť tento rok rozhodnúť aj verejnosť. Pre zaradenie do súťaže o „Cenu verejnosti“ je potrebné prihlásiť sa prostredníctvom mailovej adresy media@hlohovec.sk. V prihláške je potrebné uviesť presný názov školy, triedu a údaje o kontaktnej osobe(neverejné informácie): meno, telefónne číslo a mailovú adresu a tiež informáciu, či ide o študenta alebo učiteľa,“ uvádza Hrinková Siebenstichová.

Zároveň treba podľa informácií z radnice uviesť aj to, kde sa tablo nachádza a priložiť kvalitnú fotografiu vystaveného tabla. Anketa bude podľa mesta spolu s fotografiami zverejnená na stránke mesta a cena pre víťaza bude mať sladkú príchuť.

„Prihlášky posielajte do stredy 27. mája 2015. Následne hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov Mestského úradu, Mestského kultúrneho centra a Základnej umeleckej školy vyhodnotí súťažné tablá a určí poradie prvých troch najkrajších,“ informuje Hrinková Siebenstichová.

Výsledky hlasovania verejnosti a vyhodnotenie súťaže o „Najkrajšie maturitné tablo“ za rok 2015 budú zverejnené. „Ocenenie víťazov bude prebiehať za účasti vedenia mesta v termíne, ktorý bude zverejnený neskôr, vzhľadom na prebiehajúce maturitné skúšky,“ povedala na záver Hrinková Siebenstichová.

Čítajte tiež:

Hlohovskí študenti sa postarali o riadny rozruch: Úsmevy, klaksóny, tablá aj zbieranie peňazí :) FOTO a VIDEO

Študenti v Hlohovci sa postarali o tablá od výmyslu sveta: Aha, čo všetko sa dá vidieť vo výkladoch

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM