Erik Bojničan Iné športy Rôzne

Súťaž pre poriadnych silákov: Bude sa hádzať leopoldovská mreža

V Leopoldove bude veselo. Počas soboty nebude chýbať súťaž pre silákov, hudba, vatra či výborný guláš

Ilustračný obrázok k článku Súťaž pre poriadnych silákov: Bude sa hádzať leopoldovská mreža
Zdroj: TASR

Koniec letných prázdnin už neodmysliteľne spríjemňujú rôzne podujatia, pri ktorých nechýba dobrá nálada ale hlavne niečo pod zub. Práve takáto akcia sa chystá v Leopoldove.

Už v sobotu 26. augusta si na svoje prídu všetci milovníci kotlíkového gulášu či netradičných súťaží. V miestnej Spolkovej záhrade sa bude konať 11. ročník súťaže vo varení gulášu, ktorý už tradične sprevádza súťaž v hode leopoldovskou mrežou. Táto veselá akcia láka silákov, keďže sa nejedná len o napodobeninu, ale o skutočnú železnú mrežu.

Zdroj: Mesto Leopoldov

Trúfnete si aj vy? Víťaz ostatného ročníka medzi mužmi dosiahol vzdialenosť 7,45 m a najúspešnejšia zo ženských súťažiacich hodila 5,85. Zapojiť sa môžete od 17.00 – 18.00 hod. Na podujatí však nebude chýbať i chutný guláš a vystúpenie hudobnej skupiny.

Oficiálny začiatok podujatia je o 17.00 hodine, kedy sa podáva bezplatne guláš SNP. Do tanca i na počúvanie bude hrať skupina Coverage už od 17.00 hodiny do 23.00 hodiny. Vyhodnotenie súťaží gulášov i mreže bude o 18.30 hod. O 19.00 hodine bude nasledovať zapálenie vatry SNP.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM