Erik Bojničan Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Aha, na akom mieste sa nachádza Hlohovec!

Už len niekoľko dní zostáva do ukončenia hlasovania o najkrajšie mesto na Slovensku. Ako je na tom zatiaľ Hlohovec?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Aha, na akom mieste sa nachádza Hlohovec!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vlani sa nám prvé priečky neušli ani zďaleka. Tentoraz to vyzerá lepšie, no máme čo doháňať. Reč je o 8. ročníku súťaže o najkrajšie mesto Slovenska, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion.

Súťaž odštartovala prvého apríla 2016 a hlasovať je možné do 31. októbra. Veľa času tak už neostáva a my sme sa v tejto záverečnej fáze pozreli, ako sa darí nášmu mestu.

Aktuálny stav

V roku 2015 obsadil Hlohovec 71. priečku. Je tu rok 2016 a do konca hlasovania zostáva už len niekoľko dní. A Hlohovec si tento rok nateraz polepšil o viac ako polovicu miest. Aktuálne sa totiž nachádza na 35. priečke.

Prvé miesto aktuálne patrí Spišskej Novej Vsi, za ňou sa nachádza Bardejov a prvú trojicu uzatvára mesto Levoča. Poradie je však predbežné a môže sa ešte stále meniť.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako hlasovať

Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete aj vy prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí to, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Hlohovec v súťaži o najkrajšie mesto: Ako je na tom?
12
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM