Erik Bojničan Rôzne

Súťaž o NAJ mesto Slovenska? Sledujte, ako sa darí Hlohovcu...

Prvého apríla odštartovala internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska. A Hlohovec v nej nechýba. Ako sa nám aktuálne darí?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto Slovenska? Sledujte, ako sa darí Hlohovcu...
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska vyhlásil internetový portál Slovakregion. Odštartovala 1. apríla a potrvá až do 31. októbra. Po tomto dátume spoznáme absolútnych víťazov.

O tom, ako to má Hlohovec v súťaži našliapnuté, napovedajú priebežné výsledky. A pohľad na ne hovorí, že z celkového počtu 140 miest patrí Hlohovcu momentálne 31. priečka. Aktuálne sa tak naše mesto nachádza tesne za prvou tridsiatkou.

Momentálne na prvom mieste tróni Brezno, za sebou má Spišskú Novú Ves a prvú trojicu v priebežnom poradí uzatvára mesto Púchov. Poradie sa samozrejme môže neustále meniť.

A prispieť k tomu môžete aj vy. Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 6. novembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM