Zuzana Jakubičková Kultúra

SÚŤAŽ: Hlohovecké víno - sviatok v pohári

Ako to s výnimočnými vínami zvyčajne býva, rodia sa v kraji kde má pestovanie viniča dlhodobú tradíciu. „Zem kráľovských hostí“, aj tak sa nazývalo územie dnešného Hlohovca a jeho okolia.

Portál Hlohovec24 a spoločnosť Food Farm vám prinášajú jedinečnú možnosť zapojiť sa do súťaže o zľavnené poukazy na nákup vín značky Golguz.

Neváhajte, zapojte sa a vychutnajte si vína, ktoré patria medzi „TOP“ vína Slovenskej republiky.

V roku 2006 spoločnosť Food Farm Hlohovec uviedla na trh prvú kolekciu kvalitných vín pod novou obchodnou značkou „ GOLGUZ „ , a naďalej ponúka spotrebiteľovi kvalitatívne vyrovnanú kolekciu prémiových vín. Harmonické spojenie slnka, rieky a pôdy s vyšším obsahom vápnika, ktoré je charakteristické pre hlohovecký rajón, dodáva vínam jedinečnosť vo vôni, v chuti a farbe, čím sa stávajú ľahko zapamätateľnými už po prvom ochutnaní. Okrem toho, vinič je pestovaný na špecifickej pôde len pár kilometrov od Hlohovca, niet teda pochýb, že naše mesto je vínnou oblasťou s kvalitnou odrodou.

Značka GOLGUZ patrí k TOP vinárstvam na Slovensku a získala už niekoľko ocenení z národných a medzinárodných výstav, pričom z tých cennejších ocenení si vážia ocenenia z Národného salóna vín. O kvalite vína svedčí aj fakt, že práve značka GOLGUZ je exportovaná do rôznych exotických krajín, vrátane Vietnamu. Taktiež je súčasťou vínnych kariet vo viacerých reštauráciách Francúzska, kde je víno najobľúbenejším nápojom. Na záver sa nedá nespomenúť, že, či už ste znalcami vína alebo len príležitostnými konzumentmi, hlohoveckému vínu príde na chuť každý.

SÚŤAŽ !!!

Spoločnosť Food Farm a portál Hlohovec24 pre vás pripravili súťaž, v ktorej sa sami môžete presvedčiť o kvalitách hlohoveckého vína. Až 15 z vás vyhrajú zľavnené poukazy na nákup vína podľa vlastného výberu v predajni GOLGUZ v rôznych hodnotách. Stačí, ak nám na hlohovec@global24.sk pošlete správnu odpoveď na otázku:

Kde v Hlohovci sa nachádza podniková predajňa vinárstva Golguz?

Správne odpovede posielajte do 25. marca a budete tak zaradení do žrebovania o poukazy na nákup kvalitného hlohoveckého vína.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM