Erik Bojničan Kultúra

Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi z Hlohovca

Oddych a víkend, to jednoducho ide k sebe. Ak ešte nemáte plány, inšpirujte sa našimi tipmi na zaujímavé víkendové podujatia v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi z Hlohovca
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Kino: Detské predstavenie

Sobota 22. apríl o 17:00, Kino Úsmev

Určite máte doma svojho „miláčika“ a viete čo stvárajú vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorú sa trápi každý milovník mačiek a psíkov, nájdete v tejto animovanej filmovej komediálnej lahôdke, ktorú si môžete pozrieť v Hlohovskom kine Úsmev.

Apartmán 648

Sobota 22. apríl o 19:00 hod., Empírové divadlo v Hlohovci

Premiéra novej hry Apartmán 648 alebo Šecko sa doondylo v prevedení hlohovského ochotníckeho divadla FĽOČ. Bláznivá komédia z pera Raya Cooneyho je zárukou zábavy, absurdnosti a čierneho humoru v jednom. Chcete vedieť čo spôsobilo prievan v apartmáne 648? Dozviete sa to už čoskoro v hlohovskom Empírovom divadle.

Jarný Pochod HP

Sobota 22.4.2017 Štart: 7:00 – 9:00 hod., Hlohovec – Piešťany

Turistický sviatok roka v Hlohovci a okolí. Aj takto by sa dal nazvať populárny Pochod HP, na ktorý si každoročne nájdu cestu stovky návštevníkov. Prekrásna príroda Považského Inovca je zárukou pekných zážitkov. A kto už na „HP-čku“ bol, vie, že nie je núdza ani o dobrú náladu.

Koncert: Ricco a Claudia

Nedeľa 23. apríl o 19:00 hod., Empírové divadlo v Hlohovci

Svetové legendárne hity v prevedení dvojice „Ricco a Claudia“ ktorú si mnohí pamätajú zo slovenského X Factoru. V súťaži sa udržali a prebojovali ďaleko predovšetkým vďaka ich talentu. Dostali až do finále, kde im prvenstvo ušlo doslova o milimeter. Ako prví spomedzi finalistov vydali album.

Medzinárodný chodecký míting

Nedeľa 23. apríl od 09:45, Zámocká záhrada

Priamo v Hlohovci sa bude konať športová lahôdka, ktorú by bola škoda premeškať. Zámocká záhrada bude dejiskom 20. ročníku medzinárodného chodeckého mítingu, na ktorom nebude chýbať slovenská špička tohto športu. Na pretekoch sa predstavia naši olympionici z Rio de Janeira, reprezentanti v príprave na Majstrovstvá sveta v Londýne a olympijský víťaz v chôdzi na 50 kilometrov Matej Tóth.

Veľkonočný koncert

Nedeľa 23. apríl o 16:00, Františkánsky kostol

Príjemnou hudbou si môžete skrášliť nedeľné popoludnie. Art Music Orchestra predstaví svoj veľkonočný koncert zameraný na filmovú hudbu, šansón a muzikál.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM