Zuzana Jakubičková Kultúra

Štart kultúrneho leta: Na pešej zóne to roztočili mažoretky!

Mesto Hlohovec opäť pripravilo pre ľudí akciu Kultúrne leto 2012. Počas leta sa budú na pešej zóne konať promenádne koncerty, predstavenia pre deti a iné sprievodné akcie. V stredu celé podujatie odštartovalo bábkové divadlo Bum-Bác a atraktívne vyst

V stredu poobede sa pešia zóna zaplnila malými deťmi s rodičmi. Všetci čakali na rozprávku bábkového divadla Bum – Bác. Na Slncového koňa si však deti museli chvíľu počkať. Úvod patril už našim známym mažoretkám z Akadémie mažoretiek Hlohovec.

Po dvoch krátkych vystúpeniach prišla na radu očakávaná dvojica Bum a Bác. Slncový kôň je gašparkové divadielko, tak trochu muzikál s chytľavými veselými melódiami spievanými naživo s gitarou. Dvaja účinkujúci – Bum (Eliška Gregoričková) a Bác (Marián Gregorička), hrajú, spievajú a rozprávajú deťom príbeh o napínavom putovaní rozprávkového veštca a Gašparka za strateným zázračným koňom. Samozrejme nechýbal ani Drak Mudrák.

A tu je jedna malá hádanka, ktorú mali deti vyriešiť počas vystúpenia, skúste to aj vy: Viete koľko krokov, spraví vrabec za 100 rokov?

**Najbližšie sa môžete tešiť na promenádny koncert Dychová hudba Rovina, dňa 15. júla o 17:00 h. na pešej zóne. **

[color=#ff0000]**Vo fotogalérii vám ponúkame kompletný program Kultúrneho leta 2012 v Hlohovci. **[/color]

Divadlo na pešiej zóne
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM