Erik Bojničan Rôzne

Správy, ktoré pútali záujem: 5 najklikanejších článkov týždňa

Ďalší septembrový týždeň už finišuje. Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si v jednom balíku 5 najklikanejších článkov tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Správy, ktoré pútali záujem: 5 najklikanejších článkov týždňa
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

MHD zadarmo

Pre cestujúcich máme dobré správy. Ľudí čaká v Hlohovci už čoskoro týždeň jazdenia autobusmi mestskej hromadnej dopravy zadarmo. Prečítajte si, kedy sa budeme môcť tešiť na bezplatné cestovanie.

Krumpoldovské hody

Zemiaky sú ústredným motívom podujatia, ktoré po druhýkrát naplánovalo mesto Leopoldov na Námestí svätého Ignáca. My sme vám pred týmto podujatím priniesli program jeho lákadiel, ktorý sa tešil čitateľskému záujmu.

Pracovné ponuky

Nájsť si novú prácu, to nemusí byť žiadna hračka. Priniesli sme vám špeciálny prehľad. Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 13.9.2016) sme vybrali presne 50 voľných pracovných miest, všetky z okresu Hlohovec.

Nové ihriská

Najmenší Hlohovčania sa môžu vyblázniť na nových detských ihriskách, ktoré vyrástli v našom meste. Pozrite si ich na fotografiách.

Bežne nedostupný pohľad

Židovský cintorín v Hlohovci je bežne skrytý zraku verejnosti. Priniesli sme vám pohľad za jeho múry. Pozrite si sériu fotiek práve z tohto miesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM