Erik Bojničan Hádzaná

Sportu Hlohovec čaká európske ťaženie: Toto sú možní súperi našich

Dlho očakávaný žreb európskeho Pohára EHF priniesol Sporte dôvod na radosť. Naši to však nebudú mať jednoduché.

Ilustračný obrázok k článku Sportu Hlohovec čaká európske ťaženie: Toto sú možní súperi našich
Zdroj: TASR

Strieborný tím uplynulého ročníka hádzanárskej extraligy Sporta Hlohovec pozná svojich možných súperov v druhom predkole európskeho Pohára EHF. Ako uvádza Sporta na svojej webovej stránke, žreb im mohol prideliť niekoho z tímov ako sú Chambéry, ale aj FC Porto, Alpha Hard, či Dukla Praha, naši tak majú dôvod na radosť.

Prečítajte si: Sporta Hlohovec zbrojí na novú sezónu: Klub posilnia dvaja legionári!

V ich úvodnom meraní síl sa stretnú s víťazom duelu RK Metaloplastika Šabac a Dinamom Astrachan. Po minuloročnom súperovi, francúzskom Chambéry Savoie Handball sa Hlohovčania môžu tešiť na protivníka z iného kúta Európy.

„Uvidíme, kto z tejto dvojice postúpi. Z hľadiska cestovania je pre nás určite prijateľnejší Sabac. Musím sa však priznať, že pred žrebom som vravel o tom, ako dostaneme Astrakhan (smiech). Každopádne ide určite o prijateľnejší žreb a hratelnejších súperov, ako pred rokom, keď sme dostali Chambéry,“ uviedol na stránke klubuprezident klubu Patrik Voltmann.

Prečítajte si: Naši strieborní chlapci majú po sezóne, nudiť sa však nebudú: V pláne skúšky, fitko a dokonca aj svadba!

Srbským tím RK Metaloplastika Šabac sa s ruským Dinamom Astrachan stretne 3. alebo 4. septembra a odveta je na pláne, 10./ 11. septembra 2016. Po tomto termíne bude známe, či Sporta vycestuje do Srbska alebo ďalekého Ruska. Naši odohrajú svoj úvodný zápas vonku 8. alebo 9. októbra, domáca odveta v Hlohovci je na programe v termíne 15./16. októbra.

Foto: ilustračné

Chystáte sa na súboje Sporty v Pohári EHF?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM