Erik Bojničan Hádzaná

Sporta posilňuje káder: Do Hlohovca príde najlepší extraligový strelec!

Sporta Hlohovec má pred sebou vrchol sezóny v podobe finále proti rivalovi z Prešova. Klub však myslí aj na budúcu sezónu a do nášho mesta prídu posily zvučných mien.

Ilustračný obrázok k článku Sporta posilňuje káder: Do Hlohovca príde najlepší extraligový strelec!
Zdroj: TASR

Kým aktuálna sezóna ešte len začína vrcholiť, Sporta už sa pomaly pripravuje na tu ďalšiu. Už dlhší čas je známe, že Hlohovčania nebudú môcť rátať so službami Ľubomíra Ďuriša, ktorý bude v budúcej sezóne už obliekať dres maďarského Gyöngyösu. No v novom ročníku sa v „Liptákovom“ kádri predstaví dvojica odchovancov Modry.

Ako uvádza klub na svojej oficiálnej stránke, ofenzívu Sporty v novom ročníku podporí so 184 gólmi najlepší strelec ligy Tomáš Tschur (titulná foto), ktorý sa prezentoval výbornou streľbou už v základnej časti v drese Modry a z plynu neubral ani v nadstavbe, kde obliekal dres Nových Zámkov. 27-ročný hráč sa Hlohovcu upísal do 30. mája 2018.

Okrem neho podľa informácií z klubu HC Sporta Hlohovec pribudol do kádra aj 197 centimetrov vysoký ľavák Lukáš Hirtl z Modry, ten sa upísal zatiaľ na jednu sezónu do 30. mája 2017.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM