Erik Bojničan Hádzaná

Sporta doma s najtesnejším víťazstvom: Finále na dosah!

Vypredaná hala, skandujúci fanúšikovia a úžasný súboj dvoch rivalov. Druhé víťazstvo našich hádzanárov a vytúžený sen na dosah. Tak vyzeral tretí semifinálový zápas v Hlohovci, kde Sporta zdolala svojho súpera.

Ilustračný obrázok k článku Sporta doma s najtesnejším víťazstvom: Finále na dosah!
Zdroj: TASR

Včera podvečer sa odohral tretí semifinálový zápas medzi HC Sporta Hlohovec a Agro Topoľčany. Zápas bol od začiatku veľmi vyrovnaný. Rovnako vyrovnaná bola aj séria, keďže v prvom zápase sa viac radoval Hlohovec a v druhom zasa Topoľčany. Na obidvoch mužstvách bolo vidieť napätie a túžba získať cenné víťazstvo pre seba.

Hlohovec bol svedkom nevídanej drámy. Od začiatku bolo na hráčoch oboch mužstiev vidieť snahu o víťazstvo. V určitých momentoch úvodu zápasu viedli Topoľčany už o tri góly, no Hlohovčania vedeli, čo je v hre. Domácim sa podarila krásna séria, kedy nedovolili súperovi skórovať niekoľko minút, čo rozhodlo o výsledku prvého polčasu, ktorý Hlohovec vyhral v pomere (17:12).

Sporte veľmi pomáhali aj fanúšikovia, ktorí zaplnili celú halu. Férové povzbudzovanie a ich oddaná vernosť viedla chalanov dopredu. V druhom dejstve sa spočiatku viac darilo domácim, no k záveru zápasu sa začala dráma, keď sa Topoľčianci gólovo doťahovali. V úplnom závere musela Sporta dohrávať bez dvoch vylúčených hráčov, čo sa Agru darilo využiť. Záverečný hvizd rozhodcu však prišiel v ten správny čas, keď na tabuli svietilo skóre 29:28 v prospech našich!

Sporta Hlohovec je teda už len krok k postupu do finále! V ceste jej však budú stáť Topoľčany, ktoré v ostatnom zápase na domácej palubovke dokázali zvíťaziť.

Štvrtý semifinálový duel sa odohrá 6. mája 2015 o 18:00 v Topoľčanoch.

zdroj: www.sporta.sk

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM