Erik Bojničan Hádzaná

Sporta bojovala na medzinárodnom turnaji: Ako sa darilo našim hádzanárom?

Hádzanári Sporty Hlohovec sa chystajú na novú sezónu. V rámci prípravy si zmerali sily s tímami z okolitých krajín na medzinárodnom turnaji.

Ilustračný obrázok k článku Sporta bojovala na medzinárodnom turnaji: Ako sa darilo našim hádzanárom?
Zdroj: TASR

Naši extraligisti sa pripravujú na blížiaci sa začiatok našej najvyššej súťaže. Aktuálny slovenský vicemajster z Hlohovca skrížil zbrane s atraktívnymi súpermi. Na medzinárodnom turnaji, ktorý organizuje české Zubří, naši hádzanári obhajovali minuloročné druhé miesto. Ich súpermi bolo domáce Zubří, rakúsky Krems a poľská KS Azoty Pulawy.

Prečítajte si: Hlohovské hádzanárky sa nenudia: V príprave ich čaká nabitý program

Ako uvádza Sporta Hlohovec na svojej stránke, v úvodnom zápase proti domácim vstúpili naši do turnaja víťazstvom v pomere 24:29. V druhom zápase si zmerali sily s dobre známy rakúskym Kremsom, ktorý domácim naposledy uchmatol May Net Cup.V tomto zápase mali naši lepší vstup, daril sa im rýchly návrat do obrany a efektívny boli aj v útoku. Prvý polčas tak vyhrali 19:15. V druhom sa začali postupne prejavovať väčšie skúsenosti hostí, ktorá postupne vyrovnali a v závere dokonca výsledok otočili.

Prečítajte si: Sportu Hlohovec čaká európske ťaženie: Toto sú možní súperi našich

Posledný duel proti poľskej Pulawe už podľa Sporty dohrali nováčikovia a mladíci v hlohoveckých dresoch. Prvý polčas skončil remízou 13:13 a v druhom Poliaci zúročili proti omladenej zostave väčšie skúsenosti a nakoniec zvíťazili 29:21. Sporta tak obsadila o skóre posledné miesto. Najbližšie našich čaká Česko-slovenský pohár a následne už liga.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM