Erik Bojničan Hádzaná

Šláger kola hádzanárskej extraligy už o pár hodín: Preruší Sporta víťaznú šnúru súpera?

Súboj o popredné priečky v tabuľke hádzanárskej extraligy mužov je na programe v Hlohovci. Domáca Sporta sa pokúsi prerušiť víťaznú šnúru Topoľčian.

Ilustračný obrázok k článku Šláger kola hádzanárskej extraligy už o pár hodín: Preruší Sporta víťaznú šnúru súpera?
Zdroj: TASR

V sobotu 6. februára 2016 čaká našich hádzanárov ďalší ťažký zápas. Len niekoľko dní, po odvetnom dueli finále Slovenského pohára privítajú hráči Sporty tím zo susedných Topoľčian.

Zápas, ktorý je šlágrom kola bude mať príchuť boja aj o čelné priečky v extraligovej tabuľke. V tej sa o prvenstvo pobijú v tejto sezóne tri kluby – Prešov a práve dvojica z dnešného zápasu, Hlohovec a Topoľčany.

Súper zo susedného mesta má sezónu dobre rozbehnutú a po štrnástich zápasoch má zhodne s Prešovom 26 bodov. Hlohovec za dvojicou zaostáva o štyri body, no odohral len 13 duelov a má teda jeden k dobru. Práve dnes teda čaká našich dôležitý zápas, ktorý v blízkej budúcnosti môže rozhodnúť o konečnom postavení v tabuľke.

Okrem spomínaných faktov majú derby zápasy našich s Topoľčiancami vždy zvláštny náboj, dnes o 18:00 v Športovej hale sa určite bude na čo dívať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM