Erik Bojničan Rôzne

Skrášľujú Hlohovec a teraz vymysleli novinku: V meste budeme môcť natrafiť na podpichovačné odkazy

Dobrovoľníci zo skupiny DOZOR HC naďalej aktívne pomáhajú pri skrášľovaní nášho mesta. Najnovšie na miestach, kde čistili, budete môcť vidieť novinku. Tá bude mať podobu odkazu.

Ilustračný obrázok k článku Skrášľujú Hlohovec a teraz vymysleli novinku: V meste budeme môcť natrafiť na podpichovačné odkazy
Zdroj: DOZOR HC

Aj v tomto roku dobrovoľníci zo skupiny DOZOR HC nepoľavili v snahe skrášliť naše mesto a v pravidelných intervaloch bojujú s nahromadeným bordelom. Niekedy sa však stáva, že vyčistené miesto v krátkom čase znova začína priťahovať neporiadnikov. Dozoráci na vyčistených miestach podľa ich slov budú nechávať nasledujúci odkaz:

„Toto miesto bolo vyčistené dobrovoľníkmi z DOZOR HC. ĎAKUJEME, že MÁTE ÚCTU k tomuto kúsku prírody, a na rozdiel od primitívnych ľudí, ktorí tu predtým robili bordel, ho nechávate ČISTÉ.“

„Odteraz bude možné na vyčistených miestach nájsť oznam podobný tomuto (možno ho ešte upravíme). Určite sa to dalo napísať aj ostrejšie, skúsime na začiatok takúto pozitívnu/mierne podpichovačnú formu. Nevieme aký to bude mať efekt, ale za pokus nič nedáme,“ uvádzajú dobrovoľníci na svojom facebooku.

Môže vás zaujímať:

Stovky hodín práce a ešte viac vyzbieraného odpadu: Takýto bol rok dobrovoľníkov z DOZOR HC!

Odkaz dobrovoľníkov z DOZOR HC
3
Galéria
Zdroj: DOZOR HC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM