Erik Bojničan Kultúra

Sezóna plesov je už tu: Kde v Hlohovci a okolí sa môžete vytancovať?

Hudba, tanec aj krásne šaty. Plesová sezóna je už tu. Príležitostí na to, aby ste sa zabavili, bude dosť aj v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov je už tu: Kde v Hlohovci a okolí sa môžete vytancovať?
Zdroj: TASR

Na prvý ples v našom okolí si môžete vyraziť už v sobotu 14. januára 2017. V obci Siladice v Hlohoveckom okrese TJ Siladice organizuje XX. Interligový ples. Ten sa uskutoční o 20:00 hodine v tamojšom kultúrnom dome. Do tanca zahrá skupina Brilax. Cena vstupenky je 8 eur.

Ďalší z plesov v okolí Hlohovca sa bude konať v sobotu 28. januára v kultúrnom dome v Trakoviciach. Poľovnícky ples, na ktorý pozýva poľovnícke združenie Dudváh, začína o 20:00 hodine. O hudobnú časť večera sa postará skupina Eminent. Vstupné je 20 eur na osobu.

Počas prvého februárového piatku sa bude v neďalekých Maduniciach konať Benefičný ples CNE Beckov so začiatkom o 18:00. Vstupné na podujatie, ktoré sa uskutoční v reštaurácii Važinka je 30 eur.

Na hlohoveckom Jašteri sa bude 4. februára o 20:00 hod. konať piaty ročník podujatia Phoenix ples – stretnutia členov a priateľov hlohoveckého občianskeho združenia, ktoré sa venuje nie len adrenalínovej zábave ako paintball a airsoft. Cena vstupenky je 25 eur.

Nultý ročník Futbalového plesu mimoňov sa bude konať 10. februára v obci Koplotovce v tamojšom kultúrnom dome so začiatkom o 19:00. Zábavu spríjemní hudobná skupina Eminent. Vstupné je 30 eur na osobu.

V hlohoveckej miestnej časti Šulekovo sa bude plesať v sobotu 11. februára od 19:00 hodiny. V telocvični základnej školy Vilka Šuleka sa bude konať 6. ples futbalistov. Do tanca zahrá DJ Lubo. Vstupné je 17 eur na osobu.

V piatok 17. februára sa uskutoční už XI. reprezentačný obecný ples v Maduniciach. Začiatok akcie je je naplánovaný na 19:30 v Kultúrnom dome Madunice.

Obec Dvorníky bude hostiť Mládežnícky ples Trnavskej arcidiecézy 2017. Slávnostné otvorenie je naplánované na 19:30 v tamojšom kultúrnom dome. Cena vstupenky je 22 eur/osoba (pri zakúpení od 1.12. – 15.1., od 16.1. 25 eur/osoba).

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste alebo okolí viete, dajte nám vedieť na hlohovec@global24.sk, ďakujeme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM