Erik Bojničan Kultúra

Septembrové akcie v Hlohovci a okolí: Výber top podujatí, ktoré sa chystajú

Ani v prvom poprázdninovom mesiaci nuda v Hlohovci a okolí nehrozí. Zapisujte si akcie do kalendárov už teraz.

Ilustračný obrázok k článku Septembrové akcie v Hlohovci a okolí: Výber top podujatí, ktoré sa chystajú
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Kopec

Sobota 9. september o 20:00, Vyhliadka Šianec Hlohovec

Začiatok septembra v Hlohovci už po šiesty krát bude patriť milovníkom elektronickej hudby. Rozlúčka s letom, ako sa patrí sa aj tento rok chystá na samotnom vrchole vyhliadky Šianec nad našim mestom, ktorá dotvára výbornú atmosféru, ktorá na Kopci panuje.

Vráťme Slovensku Harmoniku

9. september, Mesto Leopoldov

Jubilejný 10. ročník podujatia Vráťme Slovensku Harmoniku sa chystá v neďalekom Leopoldove. Ako uvádza mesto, vítaní sú všetci priaznivci harmoník, či už ako súťažiaci, alebo ako diváci. Po vystúpení harmonikárov podujatie pokračuje kultúrnym programom

Deň športu

9. september od 13:00, Zámocká záhrada Hlohovec

Od polikliniky, cez areál Zámockej záhrady, kúpaliska až po areál minigolfového ihriska v Hlohovci čaká na ľudí výber toho najlepšieho, čo hlohovecký šport ponúka. Ako informuje organizátor, budete mať možnosť súťažnou formou vyskúšať si všetko a tiež vybrať pre svoje dieťa aj pre seba šport, ktorý bude baviť celú rodinu. Na akcii bude vytvorených až 30 športových stanovíšť.

Divadlo „3 × 2“

14. september, o 19:00, Empírové divadlo

V troch príbehoch z manželského života Csongor Kassai a Zuzana Martinkova-Znášiková nadstavujú ostrovtipne zrkadlo všetkým, ktorí žijú v partnerskom vzťahu a podstatnú časť života sa dokážu hádať o bezvýznamných malichernostiach.

Krumpľové hody

23. september, Mesto Leopoldov

U susedov v Leopoldove si prídu na svoje všetci milovníci dobrej zábavy a zemiakových dobrôt. Uskutoční sa tam totižto 3. ročník zábavno – súťažného podujatia, kde môžete ochutnať zemiakové dobroty, vyskúšať tvorivé dielne či sa započúvať do tónov hudby.

Fraštacký trh

23. september od 09:00, Františkánsky park Hlohovec

V našom meste sa môžeme tešiť na ďalšie pokračovanie Fraštackého trhu, ktorý sa medzi Hlohovčanmi teší čoraz väčšej obľube. Jesenný trh podľa organizátorov, bude opätovne spojením tých najzaujímavejších predajcov z rôznych kútov Slovenska ale môžete sa tešiť i na rôzne vystúpenia hudobných kapiel, tvorivé dielne pre deti, detský kolotoč a mnoho iného.

Michalský Jarmok

29. september – 1. október, Mesto Hlohovec

Sladkastý burčiak, voňavé klobásky, lahodné trdelníky, desiatky stánkov s rozličným tovarom, adrenalínové kolotoče… Aj to je Michaslký jarmok, na ktorý sa teší veľké množstvo Hlohovčanov či návštevníkov zo širokého okolia. Jedno z najväčších podujatí v roku spestrí záver septembra a ako každý rok, okrem vôní a chutí sa chystá aj hudobný program a rôzne sprievodné podujatia. Ak sa neviete dočkať, zaspomínajte si na minulý ročník s našou fotorepotážou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM