Erik Bojničan Krimi Krimi

S viac ako 1 promile to zrejme inak dopadnúť nemohlo: Žena (50) v okrese Hlohovec skončila s autom na streche!

Vodička (50) podľa mužov zákona skončila so svojim autom na streche. Ako muži zákona uviedli, v dychu jej po nehode namerali viac ako 1 promile!

Ilustračný obrázok k článku S viac ako 1 promile to zrejme inak dopadnúť nemohlo: Žena (50) v okrese Hlohovec skončila s autom na streche!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová, k dopravnej nehode došlo v pondelok 25. januára 2016 krátko pred 13:00 medzi obcami Trakovice a Žlkovce, kde 50 ročná žena z Malženíc išla na aute Škoda Fábia smerom od Žlkoviec.

Žena (50) podľa policajtov pravdepodobne neodhadla rýchlosť, nezvládla riadenie a s autom vyšla do protismeru vľavo mimo cestu. „Vzápätí sa s vozidlom prevrátila na jeho strechu. Po nehode utrpela žena ľahké zranenia a bola prevezená do nemocnice,“ uvádza hovorkyňa.

„Pri dychovej skúške jej policajti namerli 0,49 mg/l alkoholu v dychu, čo je 1,02 promile. Žena požiadala v nemocnici aj o odber krvi. Policajti jej na mieste zadržali vodičský preukaz,“ informovala Linkešová.

Muži zákona dodali, že za spôsobenie dopravnej nehody s alkoholom jej hrozí trestné stíhanie pre prečin ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM