Zuzana Jakubičková Krimi

S týmto zlodejky v obchoďáku nerátali: Medzi regálmi proti nim zasiahol policajt na nákupe!

Kuriózny prípad sa stal v potravinách v obchodnom centre. Dve ženy si podľa polície vybrali za svoju obeť zoslabnutého muža a zo zadného vrecka mu ukradli peňaženku. Netušili však, že jeho syn policajt na nich číha medzi regálmi. Ženy chytil priamo pri čine a odovzdal kolegom na ďalšie vyšetrovanie

Ilustračný obrázok k článku S týmto zlodejky v obchoďáku nerátali: Medzi regálmi proti nim zasiahol policajt na nákupe!
Zdroj: Webnoviny.sk

Dve ženy podľa polície okradli v obchodnom dome v Trnave chorého, zoslabnutého muža. Mali však smolu. Jeho syn, ktorý je policajt, ich prichytil priamo pri čine.

V sobotu, 17. augusta, sa otec (66) so synom (37) vybrali nakupovať do potravín v obchodnom centre v Trnave. Syn sa vzdialil od otca, no keďže si všimol v predajni pohyb podozrivých žien, dával po očku na otca pozor.

„Jedna z dvojice žien podišla k vytypovanej obeti a zo zadného vrecka nohavíc mu vytiahla peňaženku. Chcela ju odovzdať svojej komplicke, ktorá ju čakala, no nestihla to. V tej chvíli zakročil syn poškodeného, trnavský policajt kriminálnej polície v aktívnej službe. Zlodejku obmedzil na osobnej slobode a aj so spolupáchateľkou ju v spolupráci s bezpečnostnou službou odovzdal kolegom na ďalšie vyšetrovanie,“, informoval hovorkyňa KR PZ v Trnave, Martina Kredatusová.

Keby sa ženám krádež vydarila, poškodený by došiel o 180 €, ktoré mal v peňaženke. Poverený príslušník polície následne 26 ročnú Květu a 20 ročnú Sabinu z Trnavy obvinil z prečinu krádeže spolupáchateľstvom. V prípade uznania viny im hrozí odňatie slobody až na dva roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM