Erik Bojničan Krimi

Rozsiahly požiar prístavby rodinného domu v Hlohovci: FOTO priamo z miesta!

Horúce chvíle v Hlohovci. Hasiči museli zasahovať pri požiari prístavby rodinného domu. Pozrite si zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahly požiar prístavby rodinného domu v Hlohovci: FOTO priamo z miesta!
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

Ako uviedla odborná inšpektorka Hasičského a záchranného zboru Júlia Kedrová, dňa 21. augusta 2016 v skorých ranných hodinách bol ohlásený požiar rodinného domu na Kamennej ulici v Hlohovci. Po príjazde hasičov na miesto udalosti bolo podľa Kedrovej prieskumom zistené, že sa jedná o rozsiahly požiar prístavby rodinného domu.

„Požiar ohrozoval celý objekt. V objekte sa nachádzali nájomnici. Na mieste udalosti zasahovalo 12 hasičov z Hlohovca, Piešťan a Trnavy so 4 kusmi hasičskej techniky a členovia DHZO z Hlohovca,“ ozrejmila J. Kedrová, podľa ktorej na likvidáciu požiaru použili dva C prúdy, jeden vysokotlakový prúd a jednoduché hasiace prostriedky za súčasného ochladzovania a rozoberania konštrukcie.

Pri požiari bolo podľa hasičov päť osôb evakuovaných za pomoci požiarnej plošiny a štyri osoby vyvedením cez dvor. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Následkom požiaru vznikla majiteľovi rodinného domu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 5 000,–€,“ dodala J. Kedrová.

Prečítajte si: Požiar v Hlohovci: Chata celá v plameňoch, v jej útrobách našli zhorené telo!

Pozrite si v našej fotogalérii zábery priamo z miesta požiaru.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Autentické zábery z miesta požiaru prístavby rodinného domu v Hlohovci
4
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM