Erik Bojničan Hádzaná

Hlohovčanky s parádnym výsledkom: Súperkám nasúkali rovnú štyridsiatku

Na hru hlohovských hádzanárok je v tejto sezóne radosť pozerať. V ich ostatnom zápase nastrieľali rovné štyri desiatky gólov.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčanky s parádnym výsledkom: Súperkám nasúkali rovnú štyridsiatku
Zdroj: HC SPORTA Hlohovec

Hádzanárky Hlohovca opäť ukázali, že na domácej palubovke je ich hru radosť sledovať. Hráčky susednej Serede sa z nášho mesta porúčali po poriadnom debakli.

Rovná štyridsiatka

Naše hráčky v ich prvom súťažnom vystúpení v tomto roku predviedli výbornú formu. Už od úvodných minút predviedli gólostroj. Po necelých dvadsiatich minútach hry už bol rozdiel skóre 13:2 v prospech Hlohovca. Seredi sa do polčasovej pauzy podarilo nepriaznivý stav upraviť len na 20:8.

V druhom polčase domáci tréner Ivan Dávidek obmenil zostavu a do hry sa zapojili aj dorastenky domáceho celku. To však nič nemenilo na priebehu hry. Hlohovčanky naďalej dávali góly ako na bežiacom páse. V určitých chvíľach zápasu do vyzeralo na poriadny debakel, keď Sereď prehrávala už v pomere 26:9. Naše hráčky stav zápasu kontrolovali a po záverečnom hvizde na tabuli svietilo skóre 40:25 v ich prospech.

Rozbehnutá sezóna

Zverenkyne trénera Dávidka sa v tejto sezóne postarali o prekvapenie aj v Slovenskom pohári. V osemfinálovom zápase dokázali poraziť interligistu ŠKP Bratislava a vo štvrťfinále po divokom zápase favorizované Partizánske. Hlohovčanky sa tak tretí rok po sebe predstavili vo final four, medzi najlepšími na Slovensku.

Pri pohľade na tabuľku je zrejmé, že Hlohovčanky predvádzajú najmä výbornú defenzívnu prácu. V 1. lige žien dostali spomedzi všetkých tímov druhý najmenší počet gólov. Desať kôl pred záverom sezóny je ich strata na čelo tabuľky len zopár bodov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM