Erik Bojničan Rôzne

Radosť pre oči v Hlohovci, takto krásne rozkvitlo mesto: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu!

Jar je konečne tu! V našom meste rozkvitli stromy i trávniky. Odvšade počuť spev vtákov a zdá sa, akoby aj ľudia na uliciach boli k sebe milší. Vyrazili sme preto s fotoaparátom na rozkvitnuté lúky. A veru, stálo to za to!

Ilustračný obrázok k článku Radosť pre oči v Hlohovci, takto krásne rozkvitlo mesto: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ak si chcete oddýchnuť po náročnom dni, nemusíte chodiť ďaleko. K tomu, aby ste prišli na iné myšlienky, sa stačí prejsť ulicami nášho mesta, ktoré v týchto dňoch žiaria farbami. Môžu za to kvitnúce kvety či stromy v záhradách Hlohovčanov, ktoré priam bijú do očí. Presvedčili sme sa o tom na vlastnej koži.

Pri prechádzke mestom po hrádzi, Zámockej záhrade či lúkach v Hlohovci, sme sa veru mali čím kochať. Fialky, púpava, sedmokrásky, hluchavky či kvitnúce čerešne. Občas sme dokonca mali pocit, že kráčame po koberci kvetov. Príroda nám v toto ročné obdobie ponúka naozaj krásne farebné divadlo.

„Jar je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Milujem keď všetko rozkvitá a vonia, keď je konečne teplo a dá sa chodiť na prechádzky a športovať. Vtedy hneď vyťahujem bicykel a korčule a chodím pri Váh, asi ako veľa ďalších Hlohovčanov,“ prezradil nám Daniel (25).

Pozrite si zábery rozkvitnutého Hlohovca v našej fotogalérii. Ak máte aj vy pekné fotky z jarného Hlohovca, pošlite nám ich mailom na hlohovec(zavi­náč)global24.sk alebo cez našu stránku na Facebooku.

Čítajte tiež:

Po zime si vychutnajte skvelý relax: 5 miest v Hlohovci a okolí, ktoré počas jari stoja za návštevu

Blíži sa ďalší ročník jarného pochodu HP: Padne opäť rekord v návštevnosti?

FOTO: Do Hlohovca dorazila nefalšovaná jar
26
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM