Erik Bojničan Samospráva

Radnica zverejnila, že hľadá posily: Až toľkoto ľudí sa prihlásilo!

Hlohovecká radnica zverejnila, že hľadá posily na rôzne miesta. Zo strany verejnosti je o prácu pre mesto veľký záujem o čom svedčí aj počet uchádzačov.

Ilustračný obrázok k článku Radnica zverejnila, že hľadá posily: Až toľkoto ľudí sa prihlásilo!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás pred časom informovali, mesto zverejnilo informácie o tom, že hľadá nové posily. Na mestskom úrade v Hlohovci podľa informácií z radnice počas tohto týždňa zasadli výberové komisie, ktoré otvorili obálky uchádzačov v aktuálne prebiehajúcich výberových konaniach. Mesto Hlohovec opakovane obsadzuje pozíciu riaditeľ Mestského kultúrneho centra a zároveň hľadá nových riaditeľov Základnej umeleckej školy v Hlohovci a Materskej školy Fraštacká.

O pozíciu riaditeľ MsKC prejavilo podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej záujem päť uchádzačov. „Jedného komisia z výberového konania vylúčila. Dôvodom bolo, že ním predložené doklady neobsahovali projekt modelového kultúrneho podujatia tak, ako bolo určené v zadaní pre vypracovanie projektu,“ ozrejmila Hrinková Siebenstichová, podľa ktorej štyria uchádzači budú pozvaní na písomný test a ústny pohovor 18. novembra 2015.

Ako ďalej uvádza radnica, do výberového konania na pozíciu riaditeľ ZUŠ prišlo 5 žiadostí, ktoré komisia všetky akceptovala. „Rada školy pri Základnej umeleckej školy zasadne 12. novembra a oboznámi sa s priebehom tohto výberového konania, spôsobom hlasovania a určí termín sa samotného výberového konania,“ pokračuje Hrinková Siebenstichová. Po výberovom konaní podľa nej následne Rada školy predloží návrh na vymenovanie kandidáta na pozíciu riaditeľa primátorovi mesta.

Materská škola na Fraštackej ulici podľa mesta tiež čaká obsadenie riaditeľskej stoličky. Rada školy sa podľa radnice 2. 11. oboznámila s dvomi koncepcia rozvoja. „Výberové konanie bude v pondelok 9. novembra a rovnako v prípade ZUŠ, bude Rada školy predkladať návrh na vymenovanie kandidáta na pozíciu riaditeľa primátorovi,“ dodala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM