Erik Bojničan Rôzne Rôzne

Psí záprah vyčaril úsmev na tvári desiatkam detí: Havkáči na štadióne v Hlohovci v akcii, VIDEO

Psí záprah v Hlohovci sa tešil obrovskému úspechu. Na svoje si prišli hlavne najmenší. Pozrite si havkáčov v akcii na VIDEU.

Ilustračný obrázok k článku Psí záprah vyčaril úsmev na tvári desiatkam detí: Havkáči na štadióne v Hlohovci v akcii, VIDEO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Areál štadiónu v mestskej časti Peter ovládol detský smiech a brechot. Hlohovčania sa mohli na vlastné oči presvedčiť o tom, že psí záprah nie je len záležitosťou severských krajín. Hlavne najmenší návštevníci akcie si nenechali príležitosť zviesť sa na záprahu. Túto možnosť ich využilo až šesť desiatok.

Akcia mala aj charitatívny účel. Pre pomoc Siberian Heaven, azylu pre severských štvornohých havkáčov, ktorí boli aj hnacím motorom celého záprahu, sa podarilo vyzbierať bezmála 300 eur. Spestrením programu boli rôzne hry pre deti a milovníci štvornohých miláčikov si prišli na svoje aj pri ukážkach agility, dog dancingu či kanis terapie.

Kedy uvidíme záprah najbližšie?

Ako uviedla hlavná organizátorka akcie Zuzana Boldišová, momentálne prichádzajú horúce mesiace a psíkovia by určite nezvládli celý deň behať. „Hlavne závisí od ľudí, či majú ešte záujem o niečo podobné ešte vidieť. Bolo by super, keby ľudia prejavili iniciatívu a navrhli program, ktorý by sa im páčil a pokiaľ to bude aspoň troška reálne a bude možné pri tom vyzbierať peniažky pre zachránených psíkov v núdzi, určite radi zorganizujeme ďalšie akcie,“ dodala.

Pozrite si v našej galérii FOTO a VIDEO z úspešnej akcie.

Môže vás zaujímať:

Bubny, trúbky aj rapkáče: Hlohovskí maturanti vstúpili do ulíc a hneď na seba strhli pozornosť, VIDEO

Kuriózny prípad v Hlohovci: V akcii kone, strážcovia poriadku aj žena mestského policajta

Skrášľujú Hlohovec a teraz vymysleli novinku: V meste budeme môcť natrafiť na podpichovačné od­kazy

Atmosféra psích záprahov v Hlohovci zachytená na fotkách
29
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Psí záprah na štadióne v Hlohovci v akcii
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM