Erik Bojničan Správy

Prípad ako z kriminálky, záujem investora o hlohovecký zámok: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa

Uplynulé dni boli opäť bohaté na udalosti. My sme vybrali 5 spravodajských momentov, ktoré u čítateľov portálu Hlohovec 24 zarezonovali najviac. Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Prípad ako z kriminálky, záujem investora o hlohovecký zámok: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Prípad ako z kriminálky

Prípad, ktorý sa odohral v Hlohovci sa len tak ľahko nevidí. V hre bolo 28 bankových účtov a bankomat na Námestí Sv. Michala. Dej sa ale odohráva aj v Kambodži.

Čítajte tu: Prípad ako z kriminálky: V hlavnej úlohe hlohovecký bankomat, policajti hľadajú týchto mužov! FOTO vnútri

Záujem o hlohovecký zámok

Po niekoľkých neúspešných pokusoch priniesol víziu zásadnej rekonštrukcie nášho zámku nový investor. So štúdiou obnovy tejto národnej kultúrnej pamiatky zoznámil poslancov mesta na ostatnom mestskom zastupiteľstve.

Čítajte tu: Poslanci dali zelenú investorovi, takto má vyzerať hlohovecký zámok: Zálusk si robia aj na nemeckých dôchodcov

Ako by zámok mal vyzerať?

Ďalším článkom, ktorý čitateľov zaujal sa opäť týka nášho zámku. Návrh investora ohľadom toho, ako by mal vyzerať luxusný hotel, ktorý by chceli na zámku vytvoriť.

Čítajte tu: VIZUALIZÁCIE vnútri: Takto podľa nádejného investora môže vraj vyzerať náš zámok

Nehoda nákladiaku s autom

Hasiči prežili horúce chvíle na ceste neďaleko Hlohovca. Nákladiak sa podľa hasičov zrazil s osobným autom, tí museli použiť vyslobodzovaciu techniku.

Čítajte tu: Nehoda nákladiaku s autom v našom okrese: Hasiči mali čo robiť, aby dostali zraneného človeka von!

Krádež bicykla na Štefánikovej

Na Štefánikovej v Hlohovci muž podľa polície odmontoval predné koleso zamknutého bicykla a s lupom na pleci odišiel. Určite však nerátal s tým, čo nasledovalo krátko po tom.

Čítajte tu: Krádež bicykla v Hlohovci: Muž s korisťou na pleci odišiel, s tým čo nasledovalo ale isto nerátal!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM