Erik Bojničan Samospráva

Primátor si po novom vyhradil čas výhradne len na Šulekovačnov: Budú im patriť tieto dve hodiny v mesiaci

Primátor Miroslav Kollár si vyhradí čas na stretnutia so Šulekovčanmi. Čítajte, kedy a kde môžete povedať, čo vás trápi.

Ilustračný obrázok k článku Primátor si po novom vyhradil čas výhradne len na Šulekovačnov: Budú im patriť tieto dve hodiny v mesiaci
Zdroj: TASR

Popoludnia s primátorom, ktoré sa od augusta konajú každú stredu na Mestskom úrade v Hlohovci sú podľa radnice medzi obyvateľmi veľmi populárne. Záujem o debatu s Miroslavom Kollárom je podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej veľký a aj to je dôvod, prečo sa rozhodol venovať prvú stredu v mesiaci výhradne Šulekovčanom.

„Vzhľadom na čas stretnutí od 15:00 do 17:00 a dopravnú špičku smerom do centra v tomto termíne, sa primátor rozhodol pre pravidelné výjazdy za obyvateľmi mestskej časti Šulekovo,“ vysvetľuje Hrinková Siebenstichová.

Pre lepšiu koordináciu a využitie určeného času na stretnutia s verejnosťou radnica odporúča vopred sa na stretnutie objednať v Kancelárii prvého kontaktu telefonicky na čísle 033/ 74 25 369 alebo mailom na adrese gabriela.scasna@hlohovec.sk. „Občania tak dostanú konkrétny termín, v ktorom sa zaručene na stretnutie s primátorom dostanú,“ uzavrela Hrinková Siebenstichová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM