Zuzana Jakubičková Správy

Zásah hasičov v Závalí: Do bytu sa museli spustiť zo strechy, v izbe našli mŕtvu ženu

Hasiči absolvovali za týždeň v okrese Hlohovec 10 výjazdov. Jedným z nich bol aj zásah v mestskej časti Závalie, kde sa v byte nachádzala dôchodkyňa (†77) bez známok života. Keďže byt bol zamknutý, hasiči sa k nej spúšťali zo strechy a cez otvorené balkónové dvere sa dostali dovnútra.

Ilustračný obrázok k článku Zásah hasičov v Závalí: Do bytu sa museli spustiť zo strechy, v izbe našli mŕtvu ženu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Hasičom bola minulý týždeň nahlásená na tiesňovú linku udalosť rodinným príslušníkom, že v byte na Závalí sa nachádza žena, balkónové dvere sú otvorené a kľúč je zvnútra vchodových dverí. Na miesto udalosti bola vyslaná technika a 4 príslušníci.

„Po príjazde príslušníci hasičskej jednotky získali od rodinného príslušníka postihnutej osoby základné informácie, vystrojili sa lezeckými prostriedkami a vyšli na strechu bytového domu, kde vytvorili istiace stanovisko a odtiaľ sa spustil jeden príslušník na balkón a následne do bytu cez otvorené balkónové dvere. V priestoroch bytu sa nachádzala postihnutá osoba bez známok života. Usmrtenou osobou bola dôchodkyňu (†77)“ informoval hovorca HaZZ v Trnave, Marián Hruška.

Zasahujúci príslušník otvoril vchodové dvere a umožnil vstup policajtom a rodinným príslušníkom, pričom miesto udalosti bolo následne odovzdané mužom zákona.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM