Zuzana Jakubičková Futbal

Pri porážke Hlohovca úradovali exspartakovci

Hlohovčania sa s niekoľkými dorastencami v základnej jedenástke predstavili na pôde ašpiranta na postup v Križovanoch.

Zraneniami oklieštené mužstvo z Hlohovca kožu lacno predať nechcelo a v prvom polčase bolo jednoznačne lepším tímom. No premárnené šance Majerníka a Broša, ako i priamy kop Doktora mrzia hostí ešte teraz. Bodku za festivalom nepremenených šancí dal v 43. minúte Majerník, ktorý sa rútil sám na brankára domácich, no brankár mu gólový úmysel zmaril.

V druhom dejstve vybehlo domáce mužstvo hnané silným vetrom ako vymenené a od začiatku druhého polčasu valcovalo hostí. Svoje príležitosti Vido či Dóka zahodili a tak tlak vyustil do úvodného gólu až v 75. minúte. Krajčo nepokryl Jakubičku a ten prekonal zatiaľ výborného Pavlovčíka. Hostia sa snažili odpovedať no boli to opäť domáci, ktorý v 80. minúte exspartakovcom Jakubičkom zvýšovali na 2:0. Hostia hneď s protiútoku mohli znížiť keď Majerník unikol, obišiel i brankára a jeho strelu zastavil domáci Hrubý rukou, no píšťalka rozhodcu ostala nemá.

Hostia zatlačili ale zo série rohových kopov nič nevyťažili. V nadstavenom čase rozhodol a upravil na konečných 3:0 Dóka, keď po Jakubičkovej strele zazvonila žrď a Dóka poľahky dorazil loptu do siete. Z Križovian si Hlohovčania body nevezú, ale u favorita zanechali dobrý dojem. V drese Križovian sa predstavil popri Petrovi Jakubičkovy aj druhý exspartakovec Lukáš Vido.

Križovany – FC Slovan Hlohovec 3:0 (0:0) Pavlovčík – Káčer, Knížat, Doktor, Krajčo V.,Svíba, Broš, Kakaščík, Kováč,Krajčovič, Majerník Striedali: 80 min. Planieta Góly: Jakubička 2, Vido

V.liga – západ, 25. kolo Križovany – Hlohovec 3:0 (0:0) Veľké Kostoľany – Trebatice 1:0 (1:0) Šaštín-Stráže – Kúty 4:1 (2:1) Krakovany – Modranka 0:2 (0:2) Petrova Ves – Smolenice 3:3 (1:1) Radošina – Krtovce 1:2 (0:1) Moravský Sv.Ján – Radošovce 1:2 (1:1) Jacovce – B. Mikuláš 0:0

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM