Erik Bojničan Rôzne

Premýšľate, ako spestriť svojim detvákom prázdniny? Knižnica v Hlohovci chystá zaujímavý program

Dni sa predlžujú, slnko svieti do večerných hodín a deti sa už nevedia dočkať prázdnin. Ak pre svoje ratolesti hľadáte nejaké spestrenie počas voľna, prečítajte si, čo si pripravila Mestská knižnica v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Premýšľate, ako spestriť svojim detvákom prázdniny? Knižnica v Hlohovci chystá zaujímavý program
Zdroj: Dnes24.sk

Pomaly sa blíži čas vysvedčenia, po ktorom budú nasledovať dva mesiace prázdnin pre všetkých školákov. Dovolenky, čas strávený u starých rodičov či vybláznenie sa na kúpalisku sú klasika. Ak však premýšľate, ak svojim ratolestiam spestriť všedné dni, mohol by vás zaujímať program, ktorý si pripravila Mestská knižnica v Hlohovci.

Celé dva prázdninové mesiace sa môžu malí Hlohovčania tešiť na Čítanie v tráve v Zámockej záhrade. To je na programe každý štvrtok vždy o 10:00. Ako uvádza knižnica, deka, voda a niečo dobré na jedenie pre deti budú pri čítaní dobrých rozprávok vítané.

Prečítajte si: Mesto chystá výstavbu nových detských ihrísk: LOKALITY, kde sa obyvatelia môžu tešiť

Počas júla a augusta navyše deti čakajú prázdniny s vedomostnými spoločenskými hrami a knihami, ktoré sú na programe denne v detskom oddelení knižnice.

Prečítajte si: Kedy otvorí brány a aké bude vstupné? Dôležité info o kúpalisku v Hlohovci pre novú sezónu

August bude okrem toho patriť tvorivým dielňam. Každý pondelok, stredu a piatok sa budú v detskom oddelení knižnice tvoriť postavičky a tváre z rozprávok a fantasy. Každý utorok a štvrtok bude na programe tvorenie šperkov z korálikov a drôtikov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM